instagram-hotspot-cg

6x De meest Instagramwaardige spots in Nederland

Om je insta feed een upgrade te geven hoef je echt niet helemaal naar het buitenland. In Nederland zijn er namelijk meer dan genoeg hotspots, maar waar deze zich bevinden lijkt een groot mysterie. Goed nieuws; we found it. Lees je mee?

 

1 Wake up when I’m famous

Ofcourse, moeten we beginnen met de ‘Wake me up when I’m famous’ quote. Iedereen heeft hem wel eens voorbij zien komen op Instagram. Je vind hem op Frans Halsstraat 64,  Amsterdam.

 

2 NDSM Werf

Waar te beginnen?! De NDSM werf zit vol street art en is echt een must visit voor een insta worthy fotoshoot.

 

3 Hortus Botanicus

Naar een tropisch land gaan is niet meer nodig, in Amsterdam kan je bij de Hortus Botanicus genieten van al dat groen. Neem de foto uit de juiste hoek en het lijkt of je in een tropisch land staat.

 

4 Filmmuseum EYE

Als je op zoek bent naar moderne architectuur dan zit je bij het EYE zeker goed. Perfect voor een outfitpost. De achtergrond is wit met lijnen. Kijk even in je kast of je nog een gekleurd shirt hebt, dan wordt het contrast nog groter.

 

5 Keukenhof

Umh… Dat is toch een plek voor toeristen en oudere mensen? Nope! Ga als het zomer is een keer langs, je zult er versteld van staan hoe mooi het is. Een typisch Nederlandse foto, die echt pretty amazing in je feed staat.

 

6 De Erasmusbrug

The Brooklyn bridge maar dan net even anders. In Rotterdam vind je de Erasmusbrug wat echt een industriële touch geeft  aan je feed.

 

 

Fotografie: Catherine Ritchie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen