Mannen

6x Dingen waar mannen zich voor schamen

Mannen kunnen zich natuurlijk mega stoer gedragen, maar diep van binnen hebben ze echt wel een hart van goud. Hoe zelfverzekerd ze ook kunnen overkomen, ook zij zijn soms onzeker of schamen zich voor dingen. Hierbij een lijstje waar ook mannen zich voor kunnen schamen.

1. He is in love

Voor sommige mensen is het heel makkelijk om te zeggen dat je verliefd bent op een persoon. Wij hebben natuurlijk allang onze trouwdag besproken met onze besties, maar bij mannen zit het vaak even anders. Ondanks dat hij het in het begin niet zal toegeven, is hij toch mega in love met je. Mannen houden het in het begin even voor zich, ‘cuz love can make you look weak en soft denken sommigen. En tja, weak lijken is niet waar elke man op zit te wachten.

2. Hij is ook wel eens onzeker

Het bespreken van je onzekerheden is voor iedereen lastig. Als het aan de mannen ligt geven ze het niet graag toe, omdat dat niet ‘stoer’ is. Like we said, een man wil niet graag weak en vulnerable lijken. Maar ook de onzekerheden van mannen kunnen over van alles gaan, just like us girls.

3. Hij kijkt ook naar andere mannen

Just like us, kijken mannen ook gewoon naar andere mannen. Als wij een vrouw zien met een toffe outfit kijken wij ook naar haar en mannen doen dat ook gewoon bij mannen. Toch is het niet iets wat mannen snel zullen toegeven.

Lees ook: 10x App gewoontes van jongens waar meiden niets van begrijpen

4. It takes time to look good

Er goed uitzien, neemt vaak wat tijd in bij vrouwen. Mannen zeuren dan ook altijd dat vrouwen zo lang bezig zijn to get ready, maar zij kunnen het net zo goed! Ook voor hem kost het tijd om zijn haar goed te doen en de perfecte outfit uit te zoeken.

5. Geen zin in seks

Van mannen verwachten we allemaal dat zij net als een konijn maar door kunnen blijven hoppen. Maar dat is helemaal niet waar, want ook zij hebben soms even geen zin in seks. In sommige gevallen krijgt hij hem zelfs gewoon niet omhoog, iets wat hij super awkward kan vinden. Daarom praat hij er liever niet over, met niemand.

6. He loves the dramz

Een serie vol liefde en drama of een jankfilm, naah that’s not him. Maar stiekem vindt hij het helemaal niet zo erg om To All The Boys I’ve Love Before te kijken. Wanneer je aan het einde vraagt wat hij ervan vond, gaat hij never eerlijk toegeven dat de film/serie best wel oké was…

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages / Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen