feelgood-liedjes-down-mood-boost

6x Feel-good liedjes voor als je down bent

Voel jij je nogal down en kan je wel een oppepper gebruiken? Dan moet je echt deze feel-good liedjes luisteren. Sterker nog: zet ze op repeat voor een flinke mood boost!

1. I Don’t Care (ft. Justin Bieber) – Ed Sheeran

Precies – I don’t care! Wat het ook is dat ervoor zorgt dat je down bent, met dit nummer laat je alles van je afglijden. Doe er een gezellig dansje bij en voor je het weet voel je je een stuk vrolijker!

2. No Drama ft. Craig David – James Hype

Dat is exact wat je nu niet nodig hebt: drama. Tijd om alle drama van je af te shaken met dit chille liedje van niemand anders dan Craig David.

3. Don’t Call Me Up – Mabel

Down door die stomme crush die je heeft laten zien of omdat je door een break-up gaat? Dan gaat dit liedje jou een mood booster geven! Hij is sassy en fierce en tovert vast een (kleine) glimlach op je gezicht. You go girl!

4. Can’t Stop The Feeling – Justin Timberlake

Het is vrolijk, je kan hem heerlijk meebleren en het is Justin – wat wil je nog meer?! Van dit gezellige liedje kan je niet anders dan vrolijk worden, are we right?

5. Perfect (feat. Haris) – Lucas & Steve

Dit is een oude bekende, maar dan in een nieuw jasje. We love it! Hij doet ons denken aan een feestje op het strand of een zomerfestival – krijg jij al een glimlach op je gezicht?

6. Whenever (feat. Conor Maynard) – Kriss Kross Amsterdam x The Boy Next Door

Dit hete dj-trio uit Amsterdam heeft een toffe samenwerking met hottie Conor Maynard opgezet om een bekend liedje een andere spin te geven. Als jij vroeger al op de tunes van Shakira stond te schudden met je heupen, gaat deze je heel vrolijk maken – wedden?

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen