6x Funny Beach games

A day at the beach, heerlijk! Maar niet iedereen kan de hele dag bakken en niets doen. Vooral niet als je alleen maar zonnige dagen hebt (thank god), en je voor de zoveelste keer op het strand te vinden bent (lucky you!). Je hebt het CosmoGIRL! Beachboek al drie keer doorgelezen, en je vriendinnen getagged in iedere meme die je het afgelopen uur op Instagram bent tegen gekomen. Wat ga je nu doen? Wat dacht je van deze te leuke spelletjes die CG! voor je heeft samengesteld!

Beach Bingo

Wie het eerste van jullie deze hele lijst heeft gespot trakteert op een ijsje!

  • Een hottie in een rode zwembroek
  • Een speedo
  • Een franse bulldog
  • Een gele handdoek
  • Een snelle planga
  • Een panterprint bikini
  • Een huilende peuter
  • Een kapot zandkasteel
  • Een weggewaaide parasol
  • Een klef zoenend stelletje

 

Beach Pictonary

Verdeel je vriendinnen in teams. Zoek een stok en ga lekker met jullie voetjes bij de waterrand zitten want hier is het cool. Bedenk iets om met je stok in het zand te tekenen. Als je teamlid raad wat je getekend hebt, scorren jullie een punt. Komt er voor die tijd een golf die je tekening wegspoelt heb je pech en gaat de beurt naar het andere team. Je moet dus supersnel tekenen!
strand tekening

 

CG’s Truth or Dare

Ga naar bladzijde 52 van CosmoGIRL! #7, leg je zonnebrand fles in het midden van de pagina en spin the bottle. Het vakje waar de fles op eindigt is jouw Turth or Dare.

 

Sing a long

Geef je vriendin één woord. Met dit woord moet zij een toepasselijk liedje zoeken waarin het woord terug komt in de titel of tekst. En dan.. meezingen natuurlijk!  Vervolgens wisselen jullie de rollen om. Zo heb je de hele dag heerlijke tunes.

 

Foto-challenges

Jullie hebben de grootste lol wanneer jullie de populairste foto-challenges van deze zomer uitvoeren. Ga voor de fruitige kleding stukken of teken een mooie zeemeerminstaart in het zand. Zo heb jij aan het einde van je dag allemaal leuke Instagramwaardige foto’s. Op blz 10 van het CosmoGIRL! Beachboek vind je nog meer foto-challenge ideeën die je op het strand kunt uitvoeren.

 

CosmoGIRL! Invulverhaal

Maak samen met je bestie het invulverhaal die op de laatste bladzijde van iedere CosmoGIRL! staat. Vraag je vriendin eerst alle woorden die je nodig hebt en lees dan het verhaal voor. Let op! Er is een grote kans dat je in je bikinibroekje plast van het lachen. Krijg je er geen genoeg van? Verzin dan een invulverhaal voor elkaar. Wees creatief en lekker gek. Alles kan in dit zelfverzonnen avontuur!

 

LEES OOK: 19X DIT WETEN WE TOT NU TOE OVER RIVERDALE SEIZOEN 3!

Fotografie: Pixabay

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen