horrorserie

6x Horrorseries voor Halloween

Speciaal voor Halloween hebben wij voor onze horrorfans een lijst gemaakt met de engste horrorseries op Netflix. Sommige  zijn gebaseerd op een waargebeurd verhaal of ervaringen. Andere series zijn puur fictie, maar dat maakt het zeker niet minder eng. Benieuwd naar onze lijst? Lees dan snel verder… Als je durft.

Haunted

Misschien wel één van de engste series op Netflix. Waarom? In deze serie vertellen mensen hun ervaringen met het paranormale. Het idee dat dit mensen in real life is overkomen maakt het alleen nog maar enger.

 

Chambers

Sasha krijgt na een hartaanval een harttransplantatie. Ze heeft moeite met het idee dat er iemand dood moest gaan, zodat zij verder kon leven. Wanneer Sasha en haar vader op bezoek gaan bij de ouders van het overleden meisje waar Sasha het hart van heeft gekregen, blijken er dingen niet helemaal te kloppen. Sasha krijgt visioenen van het overleden meisje en wil meer over haar weten, maar er gebeuren steeds vreemdere dingen…

 

Marianne

Deze Franstalige serie gaat over een schrijfster die bij terugkomst in haar geboortestad achtervolgt wordt door de heks Marianne, waar ze vanaf kleins af aan nachtmerries over heeft. Ze wil weten hoe ze haar moet verslaan en vraagt om hulp.

Slasher

Deze serie bestaat uit drie seizoenen en ieder seizoen heeft zijn eigen verhaal, maar ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: het gaat over een loslopende seriemoordenaar die mensen op een gruwelijke manier om het leven wil brengen. Zie hier de trailer van seizoen 1.

Scream

Van deze serie krijg je trust issues, want je beste vriend of lover kan zomaar een killer on the loose zijn. Scream kun je ook wel kennen van Scary Movie, de grappige variant van de horrorfilms. De eerste Scream film komt uit 1996 en gaat over een groep vrienden die achtervolgt worden door een killer. De moorden in Lake Wood, de stad waar het verhaal zich afspeelt, lijken verdacht veel op een aantal moorden van 20 jaar geleden. Zou het dezelfde killer zijn?

 

The Haunting Of Hill House

Deze serie kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Vorig jaar Halloween was de één van de meest bekeken horrorseries op Netflix. Voor mocht je het verhaal nog niet kennen, The Haunting of Hill House gaat over een familie die achtervolgt wordt door hun verleden. Het hele gezin wordt teruggetrokken naar hun ouderlijk huis; Hill House. Maar dit blijkt niet een normaal huis te zijn. Zo hebben de kinderen allemaal paranormale dingen meegemaakt. Volgend jaar komt er vervolg op The Haunting Of Hill House.

LEES OOK:

Beeld: Scream, Netflix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen