spin-offs van sprookjes

6x Leuke spin-off’s van sprookjes

Krijg je niet genoeg van Sneeuwwitje of wil jij weten hoe Assepoester zich zou redden in onze wereld? CG! heeft een lijstje van de leukste spin-off’s van sprookjes voor jullie verzameld.

Assepoester: A Cinderella Story

Misschien wel de bekendste spin-off van alle sprookjes spin-offs. In de film schijnen Hilary Duff -who we wanted to be- en Chad Michael Murray -who we wanted to date- als Assepoes en haar prins. De arme Sam heeft het niet makkelijk. Niet alleen haar moeder, maar ook haar vader zijn overleden. Het enige wat hij haar nagelaten heeft is een vervelende stiefmoeder en net zulke vervelende stiefzusjes. Sam heeft maar één droom, naar de universiteit van Princeton gaan. De enige die haar begrijpt is haar anonieme chatvriend die de coolste en hotste guy van de school blijkt te zijn.

Sneeuwwitje: Snowwhite and the Huntsman

In dit verhaal blijft Sneeuwwitje niet wachten tot de prins haar komt redden. Ze slaat de handen ineen met de jager en haar dwergenvriendjes om haar boze stiefmoeder te verjagen. Het verhaal gaat verder in The Huntsman Winters War, waar het hele verhaal om de jager en de evil queen draait. Chris Hemsworth speelt de jager in deze serie en dat maakt deze film extra leuk!

De Kleine Zeemeermin: The Little Mermaid

Deze staat gewoon op Netflix, dus dat is sowieso al een pluspuntje. In deze film loopt het verhaal van de kleine zeemeermin net zo goed af als die van Ariël. De kleine zeemeermin sluit een deal met een tovenaar: haar ziel in ruil voor benen. Als de prins verliefd op haar wordt, zal ze lang en gelukkig leven, maar lukt het haar niet dan is haar ziel van de tovenaar. De zeemeermin kan het hart van haar crush niet veroveren en wordt gevangen door de tovenaar. Jaren later komt een jonge journalist de zeemeermin tegen in een circus. Kan hij haar van de kwade tovenaar bevrijden? De film is een Indiefilm, dus verwacht geen grote productie a la Twilight. Toch is het wel een leuke om te kijken als je dol bent op sprookjes.

Peter Pan: Pan

Deze film vertelt het verhaal van Peter Pan voordat hij Peter Pan werd en Kapitein Haak een foute zeerover is die graag kinderen gevangen neemt. In de film speelt Hugh Jackman een net zo evil kapitein als de kapitein uit onze nachtmerries!

Doornroosje: Maleficent

In dit verhaal speelt de prinses een bijrol. De film draait eigenlijk om de slechte tovenares Maleficent en legt uit waarom deze fee het slechte pad op ging. Maleficent word gespeeld door Angelina Jolie en Aurora door Elle Fanning. De film bleek zo populair te zijn dat de makers besloten om een vervolg te maken. In oktober komt deel twee van de film uit. Als je genoeg hebt van alle goodie two shoes verhalen en iets meer diepte wil aan de bekende Disneyfilm we all love and adore, dan moet je echt even een kijkje nemen.

Belle en het Beest: Beastly

De rijke en populaire Kyle is een onuitstaanbare etter die ruzie zoekt met de verkeerde persoon. Als hij een klasgenoot (en undercover heks) van hem te kakken zet, veranderd z’n gedaante in een minder knappe versie van hemzelf. Zijn eigen vader schaamt zich zo erg voor zijn zoon, dat hij deze opsluit met als enige compagnon een onderbetaalde werkster en blinde docent. Als hij zijn oud-klasgenootje Lindy redt van een paar drugscriminelen die ruzie hebben met haar vader, weet hij Lindy’s vader over te halen om Lindy bij hem te laten intrekken. Kan Lindy de vloek van Kyle verbreken? Zouden ze goed oefenen om hun zoenskills te verbeteren? De cast wordt gespeeld door Vanessa Hudgens als Lindy en hoewel we graag Zac Efron tegenover haar hadden zien spelen, is Alex Pettfyer ook zeker geen straf om naar te kijken.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen