locaties

6x Locaties uit Netflix-series die je in het echt kunt bezoeken!

In al die spannende bingewatch series en films die we kijken op Netflix zien we niet alleen onze favo characters, maar ook een hoop vette locaties. Maar wist je dat veel van deze locaties ook in het echt bestaan? Ze zijn niet allemaal even dichtbij, maar als je in de buurt bent is het totally worth it om even een bezoekje te brengen aan deze plekken!

Koninklijke munt van Spanje – La Casa de Papel

Deze locatie is misschien wel de meest bekende locatie van de hele serie, het is namelijk DE bank waar de overval plaatsvindt. Maar wist je dat deze zogenaamde ‘bank’ in het echt helemaal geen bank is? Het gebouw is in werkelijkheid het huis van de Spaanse Nationale Onderzoeksraad, de CSIC. Dus doe jij een stedentripje naar Madrid? Maak dan zeker even een fotootje hier!

House of Toledo – La Casa de Papel

Remember de verlaten en vrijstaande villa waar alle plannen bedacht werden in La Casa de Papel? Jup, deze trouwlocatie bevindt zich ook Madrid! Dus heb jij je soulmate gevonden en is hij ook helemaal weg van La Casa de Papel? Dan is dit de perfecte plek om te trouwen!

Garrison Lane – Peaky Blinders

Deze locatie herken je vast van de gun fight tussen de Peaky Blinders en Billy Kimber. Deze historische haven heet in het echt Stanley Dock en is te vinden in Liverpool. Tegenwoordig vind je in het gebouw luxeappartementen.

De haven – Peaky Blinders

Dit is de bekende haven waar Thomas Shelby zijn goederen verstuurde. In het echt is dit een museum die je dus ook kan bezoeken! Ben je in de buurt, neem dan zeker even een kijkje.

Pop’s – Riverdale

We zouden allemaal wel een hapje willen eten en een milkshake willen drinken in de meeste bekende Netflix diner: Pop’s. Rocko’s Diner (aka Pop’s) zit net buiten Vancouver in Canada. Dit zeker een plek die je moet bezoeken! Ze hebben hier zelfs een Riverdale menu!

Monet’s – 13 Reasons Why

Monet’s is de plek waar Hannah, Alex en Jessica veel tijd met elkaar doorbrachten. Het was een hang-out voor de groep maar ook de plek waar ze heen gingen als het even serious business werd. Helaas wordt deze locatie in het echt niet gebruikt als koffietentje, maar we wouldn’t mind to go voor een mini fotoshoot.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @lacasadepapel / Bron: Cheaptickets.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen