haunted

6x Sign dat jouw huis haunted is

Niet elke haunting is hetzelfde, maar er zijn wel een paar dingen waaraan je kunt herkennen dat er paranormale activiteiten going on zijn. Wanna know if your house is haunted? Deze dingen tonen aan dat jij misschien uninvited company hebt:

Raar gedrag van je huisdier

Misschien herken je dit wel: je huisdier begint uit het niets te grommen naar een kamer, maar er is daar niets waar je huisdier op zou kunnen reageren. Het is geen geheim dat onze huisdieren een higher sense hebben dan wij. Gromt jouw hond vaak naar een lege kamer of wordt hij opeens super bang? You may wanna double check what’s going on…

Onverklaarbare geluiden

Komen geluiden als voetstappen, geklop, scratching of het geluid dat er iets valt vaak voor? Als het niet je kat is die weer een hyperactieve aanval krijgt, dan is jouw huis misschien haunted…

Open en dicht

Deuren of kastdeuren staan open of dicht, terwijl jij ze juist in de andere positie hebt achtergelaten. Ook kan het zijn dat je spullen opeens op een andere plek staan of je lichten staan ineens aan, terwijl je ze uit hebt gedaan.

Lees ook deze waargebeurde spooky stories van CG! lezeressen.

Being watched

Een herkenbaar gevoel en het hoeft niets te betekenen. Iedereen voelt zich namelijk weleens bekeken en dit kan meerdere redenen hebben. Maar krijg jij dit gevoel elke keer op dezelfde plek zonder dat er iemand in de buurt is, dan kan het een paranormale betekenis hebben.

Change of energy

Sommige plekken hebben net een andere sfeer dan andere plekken. Als jij een kamer in loopt en je je opeens heel bedreigd of zwaar voelt, hangt er waarschijnlijk een negatieve energie. Deze enorme verandering in energie kan betekenen dat die plek haunted is.

Durf jij deze 12 horror TikToks te kijken?

Shadows

In sommige gevallen zie je schaduwen of schimmen rond de plek waar het haunted is. Je zal er niet zomaar oog in oog mee staan, je ziet ze meer vanuit je ooghoek voorbij vliegen. Of dit is gewoon net een wimpertje dat niet helemaal goed staat..?

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen