Regen

6x Waarom regen soms helemaal niet erg is!

Terwijl het de afgelopen dagen het ene moment stikheet kan zijn, komt het andere moment het opeens met bakken uit de hemel vallen… We lopen natuurlijk liever met een zonnebril rond dan met een paraplu, maar er is niets zo veranderlijk als het weer en we just have to deal with it. Daarom hebben we speciaal voor jou zes redenen waarom regen soms helemaal niet zo erg is.

1. Je hebt een reden om binnen te blijven

You don’t need an excuse om de hele dag je favoriete serie te bingewatchen! Nee, met dít weer lijkt het ons echt niet verstandig om naar buiten te gaan…

Check hier een lijst met leuke chickflicks! Liever even lekker janken? Hier vind je een lijst met heerlijke tearjerkers.

2. Het ruikt lekker 

Je kunt ons niet wijsmaken dat je de geur buiten na een hevige regenbui niet lekker vindt. No flippin’ wayGooi lekker de ramen en deuren open en adem in, adem uit!

3. Geen last van bugs

Net zoals wij, schuilen veel insecten voor de spetters. Dit betekent dat je tijdens de regen -for just a moment- verlost bent van alles met zes of acht poten! Geen spinnen, vliegjes, torren of oorkruipers. Wél een grote kans dat je slakken of wormen tegenkomt. Tja, we kunnen nou eenmaal niet álles hebben.

4. It sounds good

Terwijl je een van deze romantische films aan het kijken bent, hoor je de regen zachtjes tikken op het raam. Geeft die romantische vibe een extra finishing touch…

5. Je kunt zo’n twee uur in bad blijven liggen

Steek wat kaarsjes aan, pak CG!’s Summer issue of een lekker boek erbij en gooi een bath bomb in het water (zo maak je het perfecte bad). Are you ready for some me-time?!

6. Go outside!

De regen is wel de ideale gelegenheid om jouw fancy raincoat weer uit de kast te halen! Bovendien laat rennen/dansen/zingen in de regen je echt weer even voelen als een kind!

Laat de regen je vooral niet tegenhouden om leuke dingen te doen. We zijn nou eenmaal niet van sugar, right?

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen