Waarschijnlijk wist je allang dat Vanessa Morgan de rol van Toni Topaz speelt in de Netflix serie Riverdale. Om haar nog beter te leren kennen, verzamelden wij zeven feitjes over haar. Enjoy!

 

Vanessa is besties met Madelaine

Riverdale-actrice Madelaine Petsch aka Cheryl Blossom en Vanessa hebben elkaar ontmoet bij een screening. Madelaine liep er zo stylish bij, dat het niet onopgemerkt bleef. Ze complimenteerden elkaars outfits en sindsdien zijn ze besties for life #friendshipgoals.

 

Ze is een echte dog lover

Haar chihuahua Yoshi (hoe cute is die naam?!) neemt ze overal mee naartoe. Ben jij ook een dog lover? Check dan deze filmtip: A Dog’s Way Home!

Vanessa was te zien op Disney Channel

Het kan zijn dat je haar al ergens van herkent, Vanessa speelde namelijk ook een rol in de Disney Channel-serie My Babysitter’s a Vampire. Ze was hierin te zien als vampier Sarah Fox.

Ze heeft een boyfriend

Haar vriend heet Michael Kopech en is een professioneel honkbalspeler. Hij is daarbij een heleboel koppen groter dan Vanessa. Wat een cute couple!

Vanessa is geboren in Canada

Maar ze heeft een Oost-Afrikaanse vader en een Schotse moeder.

 

Ze deed mee aan een missverkiezing

In 1999 nam ze deel aan een missverkiezing. Vanessa bleef niet onopgemerkt, want ze won zelfs de titel Junior Miss America.

Vanessa deed auditie voor de rol van Josie McCoy

Zoals je inmiddels al weet heeft ze deze rol helaas niet gekregen. Wij zijn wel super blij dat ze voor het tweede seizoen van Riverdale is gebeld voor de rol van Toni Topaz.

 

LEES OOK:

Fotografie: Sam Daza, Instagram @vanessamorgan