Ben je totaal geen morning person? Don’t worry! CG! verzamelde de zeven beste tips die opstaan, a piece of cake maken!

 

Stop met snoozen

Jij weet de snooz-knop binnen no-time te vinden. Stiekem voelt het zo fijn om nog even iets langer te blijven liggen, maar hierdoor wordt de dag ook steeds korter.

 

Licht

Zorg dat er genoeg licht binnen komt, zo word je sneller en natuurlijker wakker. Laat de gordijnen eens een keer open om te zien wat er gebeurd. Je kamer wordt hierdoor namelijk steeds lichter en je hersenen zullen dan een seintje geven aan je lichaam zodat je rustig wakker wordt.

 

Water

Het beste start je de dag met een glas water. Hierdoor voel je je fris en heb je ook weer een van de acht glazen water per dag op, score!

 

Ga geen video’s kijken

Je begint met een aflevering Netflix en eindigt met het feit dat je een half seizoen verder bent, want die ene aflevering was echt te spannend. Hetzelfde geldt voor YouTube. Begin er gewoon niet aan in de ochtend.

 

Ontbijt

Maak een yummy breakfast voor jezelf en ga er lekker voor zitten. Wedden dat jij voor die pancakes je bed wel uit springt.

 

Work-out

Als je de dag begint met een work-out voel je je de rest van de dag een stuk energieker. Doe twintig squats of lunges. Of doe je haar in een staart en ga een rondje hardlopen.

 

Geef niet op

Je zult morgen echt niet opstaan en gelijk een ochtend persoon zijn. Geef jezelf wat tijd en probeer elke dag om dezelfde tijd op te staan. You’ll get here!

 

Fotografie: Pinterest.