summer-jobs-cg

7x Bijbanen van celebs!

Klagende klanten in de supermarkt, huilende kinderen in de ijssalon en klanten die alle hangers op de grond gooien in een kledingwinkel. Een bijbaantje is niet altijd even leuk, maar als je iets leuks wilt doen heb je het geld toch nodig. Altijd al benieuwd wat de sterren voor bijbaantje hadden voordat ze beroemd waren? Read On.

 

Kim Kardashian

Voordat Kim famous was runde ze haar eigen store via eBay. Ze zocht stad en land af voor de mooiste items van celebs die ze weer kon doorverkopen.

 

Madelaine Petsch

De Riverdale actrice is echt een pro in bijbaantjes. Ze hoopte altijd al dat ze een rol te pakken zou krijgen, maar tot die tijd moest ze net als alle andere hard werken om geld bij elkaar te verdienen. Zo heeft Madelaine gewerkt in een koffietentje, assisteerde ze een fotograaf en runde ze een restaurant in Beverly Hills.

 

Harry Styles

Dat superster Harry prachtig kan zingen, wisten we al. Maar wat we nog niet wisten, is dat hij voor zijn carrière als zanger gewerkt heeft in een bakkerij. Ook is hij een couple expert, want onder het werk koppelde hij ex 1D-lid Louis aan een meisje.

 

Lily Collins

Toen Lily vijftien was had ze al een bijbaantje als journalist. Yes girl, je hoort het goed VIJFTIEN. Ze schreef artikelen voor verschillende magazines in Engeland.

 

Crystal Reed

Voordat ze haar rol had bemachtigd in Teen Wolf schepte Crystal gewoon ijsjes in de ijssalon.

 

Beyoncé

Je zal het bijna vergeten, maar ook Queen B is ooit ergens begonnen. En het is waarschijnlijk niet zo glamorous als je dacht. Ze veegde namelijk de haren van de vloer, bij haar moeders kapsalon.

 

Lady Gaga

Even uit eten gaan en dan staat opeens Lady Gaga voor je neus. Het had je zomaar kunnen overkomen. Wayback werkte ze namelijk als serveerster in een Grieks restaurant.

 

Bron: Seventeen. Fotografie: Instagram (@juliarodrigues2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen