cadeautjes

7x Cadeautjes voor vriendinnen die geslaagd zijn

Voor elk budget!

Yaaas girl! You did it! Ben je nog lekker aan het nagenieten van het verlossende telefoontje van afgelopen woensdag? We get that! Je bent geslaagd woooohoooo! Heeft je bestie nou net zo hard lopen blokken als jij, en heeft ze haar examens ook keihard gerockt? Dan verdient ook zeker zij niet alleen een stuk of tien high fives, maar ook leuke cadeautjes!

Ook als jij zelf helemaal geen examen gedaan, maar je bestie, nichtje of buurmeisje wel zijn deze presents een leuke verassing om ze te feliciteren.

7x Cadeautjes voor vriendinnen die geslaagd zijn

CG! zocht de zeven leukste graduation gifts uit. Van een funny verrassing tot een mooi aandenken aan jullie vriendschap voor later, we got your back!

Photo memories

Laat al jullie leuke momenten printen en bewaar ze in dit schattige fotoboxje! Zo heeft je bestie altijd en overal de leukste foto’s jullie twee bij de hand. De boxjes zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere mega cute printjes en je kunt ze helemaal maken naar jouw eigen smaak.

cadeautje

Fotobox van 30 foto’s €13,99 €9,99 MYPOSTER

Dipllama

Ballonnen doen het áltijd goed en vooral als er een lama opstaat.

cadeautje

Heliumballon Dipllama €12,95 GREETZ

Memories

Al jullie foto’s moeten natuurlijk wel in een mooi fotolijstje! Zet ‘m op elkaars nachtkastje en zo is je BFF altijd bij je.

cadeautjes

Fotolijstje €20 BIJENKORF

Smells like a graduation

Jij kent natuurlijk je bestie als geen ander en weet dus wat voor parfum zij lekker vindt. Verras haar met deze geur van Ariana Grande of met een van deze andere lekkere zomerparfums.

cadeautjes

Ari by Ariana Grande €30,55 DOUGLAS

Delicious

Waarmee kun je beter vieren dat je geslaagd bent dan met chocolade?! Kun jij ook een stukje mee snoepen! šŸ˜‰

cadeautjes

Chocolade telegram €9,50 GREETZ

On my bucketlist

Door het Bucketlist boek samen af te vinken, leren jullie elkaar nóg beter kennen, én hebben jullie genoeg plannen voor in de zomervakantie!

cadeautjes

Het Bucketlist boek voor vrienden €12,99 BRUNA

Blijf op schema

Mochten jij en je best friend van plan zijn om door te studeren, dan kan een agenda natuurlijk niet ontbreken. Vergeet niet om stiekeme lieve berichtjes in elkaars agenda te schrijven.

cadeautjes

Schoolagenda 2019-2o20 €3,95 HUDSONS BAY

Hopelijk zit er iets leuks voor je bestie bij, en anders kun je ook gewoon natuurlijk altijd een abonnement op het allerleukste blad van Nederland geven; CosmoGIRL! Zit je sowieso goed ;-).

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen