Nog een paar maandjes en dan heb je ein-de-lijk zomervakantie. Voordat het zover is, hebben helaas alle leraren opeens weer bedacht om allerlei toetsen en werkstukken in te plannen. Fijn… Om het einde van het schooljaar goed af te ronden, heeft CG! de zeven beste studiehotspots voor je op een rijtje gezet.

The Student Hotel – Amsterdam

De naam zegt het al; dit is de ideale plek voor studenten. De inrichting is modern en heeft een beetje een industriële look. Er zijn hier vooral internationale studenten te vinden, dus extra handig als je op zoek bent naar een bijzonder verhaal voor in je verslag.

 

De Ysbreeker – Amsterdam

Snelle wifi? Check. Goede koffie? Check. Een lekkere menukaart? Dubbelcheck! Je vindt Ysbreeker aan de Amsterdamse Amstel.

 

Lot en Daan – Rotterdam

Met wat powerfood gooi jij je teksten er zo uit. Niet te vergeten, het interieur bij Lot en Daan is echt amazing. Je wordt er helemaal zen van.

 

Park Lepelenburg – Utrecht

Binnen zitten met lekker weer is echt een no-go. Neem je eigen picknickkleed mee en studeer in de zon, terwijl je bruin wordt. Win, win!

 

Schenkers – Apeldoorn

Begin de ochtend met een heerlijk ontbijtje. De wifi is supersnel en er is genoeg plek aan de grote tafel om te studeren.

 

Het Strandhuis – Wijk aan Zee

Life is better at the beach. Ondanks dat je echt nog even moet leren, is het belangrijk dat je ook even ontspant. Bij dit leuke strandtentje kijken ze je helemaal niet raar aan als je aankomt met je laptop en schoolboeken. Zolang je maar iets van de menukaart bestelt, is het prima.

 

De Holtbar – Groningen

Vanaf buiten lijkt het een klein plekje om te gaan werken, maar als je verder het café inloopt dan zie je dat er achterin nog meer plek is. Je kunt je hier heerlijk afsluiten in een hoekje en ondertussen een yummy stukje carrot cake eten. Alles wordt hier vers gemaakt en tussendoor kun je een kijkje nemen in de winkel.

 

Lees ook: 6x De meest Instagramwaardige spots in Nederland