7x Dingen om te doen na een zware schoolweek

He, he, ein-de-lijk weekend. Na zo’n zware schoolweek is het nu even tijd voor wat me-time. In het schoolritme komen na die lekkere herfstvakantie is erg vermoeiend en al dat huiswerk neemt (bijna) al je vrije tijd in. Het wordt steeds eerder donker en ‘s avonds moet je dan ook op tijd naar bed, want je hebt echt dat schoonheidsslaapje nodig om de volgende dag weer te shinen op school. Check deze tips om even helemaal tot rust te komen na deze intensieve schoolweek.

 

Netflix&chill

Het is het lekkerste wat er is; je fave serie kijken of aan een nieuwe beginnen. Lekker na school op de bank chillen en even helemaal aan niets denken.

Check hier de leukste serietips van CG! 

 

Girlsnight

Lekker met de meiden, mei- mei- meiden. Een sleep-over met je BFF’s is altijd gezellig, en dan kunnen jullie gelijk roddelen over met welke jongens (of meisjes natuurlijk) je uit de klas wel een beschuitje mee wilt eten.

Stel je BFF ook een deze 30 vragen. Hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk?

 

Spetter, spatter, spater

Het is heerlijk om na een lange dag even lekker in bad te gaan. Koop een leuke bruisbal (zoals eentje uit de kerstcollectie Lush) en pak voor de verandering eens een boek in plaats van steeds op een scherm te kijken. Doe voor de ultieme me-time ervaring ook een maskertje op en chill out!

 

Wegdromen met een goed boek

Ja, nog even over dat boek. Een goed boek doet wonderen als het gaat om relaxen en tijd voor jezelf nemen. Hier check je een paar spannende thrillers. Niet zo’n boekenwurm? No worries! De CG! leest ook lekker weg ;-).

 

Kijken, kijken, niet kopen

Er gaat niets boven een dagje naar de stad. En wanneer je in de stad bent betekent dat niet dat je iets moet kopen.

Regent het? Ga dan naar één van deze overdekte winkelcentra! Liever vanuit je bed shoppen? Hier vind je de leukste en goedkoopste webshops ever.

 

Helemaal zen

Sommigen denken dat yoga supersaai en zweverig is, maar dat is tegenwoordig helemaal niet meer zo! Steeds meer jongeren beginnen aan yoga. Het is namelijk een goede manier om als die school- en prestatiestress naast je neer te leggen en je hoofd even helemaal leeg te maken.

Check hier mindfulness voor dummies.

 

Even helemaal niets

Het is soms ook nodig om even helemaal niets te doen. Gewoon lekker in bed kruipen en ‘even’ je ogen sluiten. Heerlijk zo’n uitje naar dromenland. Zo’n schoolweek is erg vermoeiend en dan doet extra slaap je vast goed (hier vind je tips om beter te slapen).

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen