Disney+

7x Dit wil je zien op Disney+

Hands up, als je day ‘n night op Disney+ films aan het kijken bent! 🙋🏼‍♀️Nu we de streamingdienst van Disney inmiddels hebben gedownload, kunnen we niet meer zonder! Er is nu al keuze uit zo. veel. films. en dit is nog maar het topje van de ijsberg! So, where to begin? Ga je voor The Little Mermaid of High School Musical? Decisions, decisions… No Worries, wij hebben een lijstje voor je gemaakt met de films die je móét zien op Disney+, voordat de gratis proefperiode voorbij is.

The Lion King I, II en III

Ondanks dat we zielsgelukkig zijn met de live-action remake van The Lion King, gaat er stiekem niets boven de OG. Het verhaal van Simba, een welp, die niet wachten kan om koning te worden en zijn vader dan ineens verliest… Snik..snik.. onze staan al klaar, want dit wordt (again) een potje janken. Oh, en als je er dan toch deel één er op hebt zitten,  kijk dan ook meteen deel twee én drie 😉

Hannah Montana

You get the best of both worlds. Chillin’ out, take it slow, then you rock out the show!” Deze serie kun je gewoon niet kijken zonder alles mee te zingen. Het blijft altijd leuk om je jeugd her te bleven. Hannah Montana marathon! Anyone?

Titanic Docu

Het fijne aan Disney+ is dat óók National Geographic er een aantal mooie films/, series en documentaires op heeft staan. Iedereen kent het verhaal van de Titanic, en je hebt vast wel een keer de speelfilm gezien van het schip dat onzinkbaar zou zijn. In deze mini docu van de Titanic krijgen we meer informatie en nieuwe beelden te zien van het reusachtige cruiseschip.

Maleficent

Deze live-action Disney sequel is op onze redactie echt een favoriet! Het gaat over het spannende verhaal van de schurk, Maleficent, uit Doornroosje. Altijd al willen weten waarom Maleficent een hekel had aan Aroura? Bekijk Maleficent dan nu op Disney+ om daarna deel twee te zien in de bios op 18 oktober.

High School Musical

High School Musical was te verwachten in ons lijstje. De lovestory van Tory en Gabriella… We love it. Ook HSM 2 en 3 staan nu op Disney+ and it get’s even better; er komt ook een High School Musical serie!

Star Wars

Op zoek om een film te kijken samen met vriendjelief? Gelukkig staan er heel wat Star Wars films op Disney+. Keuze genoeg!

Monster en Co.

Waar de monsters kinderen laten schrikken, laat Boo de monsters schrikken. Het is niet de bedoeling dat er een mensen in de monster wereld rondlopen, maar Boo lijkt niet bang te zijn en gaat op avontuur. Mike en Sully moeten achter haar aan om haar weer terug naar huis te brengen… Tears guaranteed.

Welke film(s) ga jij kijken op Disney+? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl

LEES OOK:

Beeld: Unsplash 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen