7X Films die je moet kijken als je The Kissing Booth leuk vindt!

Als je net als ons, The Kissing Booth al drie keer hebt gekeken, dan is er een grote kans dat je zin hebt om nog meer rom-coms te kijken. Vooral tijdens die heftige regenbuien nu. Alles met highschool drama, dans en natuurlijk heel veel romantiek is welkom. Hier zijn zeven films die je zeker weten geweldig vindt!

10 Things I Hate About You

Als Kat Stratford en Elle Evans op één of andere manier elkaar in een ander universum zouden tegen komen zouden ze beste vriendinnen worden. Ze zijn allebei namelijk goed in voetbal, op tafels dansen en verf vechten.

Mean Girls

Of het nou gaat om jongens, vriendschappen of reputaties, Mean Girls is één en al drama! Een betere beschrijving van een schoolkantine bestaat er btw niet.

Clueless

Als je deze nog niet hebt gezien dan moet je dat gelijk gaan doen. Vandaag nog! De outfits, de liefdes en de oneliners. Clueless word je nieuwe favoriet en hij staat gewoon op Netflix!

A Cinderella Story

Hilary Duff staat bekend om haar rol als Lizzie McGuire maar haar performance als Sam Montgomery is een must see!

She’s The Man

Dus jij dacht dat de liefde voor de broer van de beste vriend van Elle Evans gecompliceerd was? Wat dacht je ervan als je verliefd wordt op een jongen die denkt dat JIJ een jongen bent!? Holy***

 

John Tucker Must Die

Pitch Perfect fans opgelet! Brittany Snow is namelijk geweldig in haar rol als Kate. Verder zitten Sophia Bush, Arielle Kebbel, Ashanti en Penn Badgley van Gossip Girl ook in deze film!

 

Confessions of a Teenage Drama Queen

Check de trailer voor een sneak peek van de dans battle tussen Lindsay Lohan (Lola) en Megan Fox (Carla), epic!

 

LEES OOK: FILMTIP: THE NUTCRACKER & THE FOUR REALMS

 

 

Fotografie: 10 thing I hate about you

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen