Films

12X Films die je moet kijken als je The Kissing Booth leuk vindt

Als je net als wij, The Kissing Booth (1 én 2) al vijf keer hebt gekeken, dan is er een grote kans dat je zin hebt om nog meer rom-coms te kijken. Alles met highschool drama, dans en natuurlijk heel veel romantiek is welkom. Hier zijn twaalf films die je zeker weten leuk vindt!

10 Things I Hate About You (Disney+)

Als Kat Stratford en Elle Evans op één of andere manier elkaar in een ander universum zouden tegen komen zouden ze beste vriendinnen worden. Ze zijn allebei namelijk goed in voetbal, op tafels dansen en verf vechten.

Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

Mean Girls (Netflix)

Of het nou gaat om jongens, vriendschappen of reputaties, Mean Girls is één en al drama! Een betere beschrijving van een schoolkantine bestaat er btw niet.

Clueless (Netflix)

Als je deze nog niet hebt gezien dan moet je dat gelijk gaan doen. Vandaag nog! De outfits, de liefdes en de oneliners. Clueless word je nieuwe favoriet en hij staat gewoon op Netflix!

The Half Of It

In de film maak je kennis met Ellie Chu, die een buitenbeentje op haar school is. Ze maakt het huiswerk van anderen voor geld en wordt gepest met haar achternaam. Op een dag vraagt Paul aan Ellie of ze een liefdesbrief voor hem wilt schrijven. Hij heeft namelijk een crush op Aster en wil niet dom overkomen. Maar als Ellie Aster ontmoet, is ook zij gelijk verliefd. Ze helpt Paul, om zo zelf ook dichter bij Aster te komen. Ondertussen ontwikkelen Ellie en Paul een mooie vriendschap.

Sierra Burgess Is A Loser

 Sierra (Shannon Purser) is een slimme high school teenager, die eigenlijk een beetje tot de outcasts behoort. Maar dan wordt haar identiteit per ongeluk verwisseld met die van de populaire Veronica (Kristine Froseth). Aan Sierra de opdracht om een team met Veronica te vormen, zodat ze eindelijk haar crush (Noah Centineo) voor zich kan winnen.

Check ook: 11x De beste tienerfilms om met je BFF’s te kijken op Netflix

A Cinderella Story (Netflix)

Hilary Duff staat bekend om haar rol als Lizzie McGuire maar haar performance als Sam Montgomery is een must see!

She’s The Man (Netflix)

Dus jij dacht dat de liefde voor de broer van de beste vriend van Elle Evans gecompliceerd was? Wat dacht je ervan als je verliefd wordt op een jongen die denkt dat JIJ een jongen bent!? Holy***

The Last Summer (Netflix)

Deze romcom vindt plaats in Chicago en gaat over de vier vrienden Griffin, Alec, Phoebe en Erin, die na de zomervakantie allemaal hun eigen weg zullen gaan op de universiteit. De personages zullen in de film flink worstelen met hun identiteit, de liefde en hun dromen, voordat ze aan dit nieuwe hoofdstuk van hun leven beginnen.

Lees ook: The Kissing Booth 3 is happening!

#RealityHigh (Netflix)

Wanneer nerdy high-schooler Dani eindelijk de interesse wekt van een life-long crush, moet ze het opnemen tegen zijn ex: een social media celebrity.

John Tucker Must Die

Pitch Perfect fans opgelet! Brittany Snow is namelijk geweldig in haar rol als Kate. Verder zitten Sophia Bush, Arielle Kebbel, Ashanti en Penn Badgley van Gossip Girl ook in deze film!

Confessions of a Teenage Drama Queen

Check de trailer voor een sneak peek van de dansbattle tussen Lindsay Lohan (Lola) en Megan Fox (Carla), epic!

SPF-18

De 18-jaar oude Penny Cooper heeft al jaren een crush op Johny Sanders Jr. (hé, daar is Noah Centineo weer!) en als zijn vader overlijdt, brengt dat ze nog dichter bij elkaar. Johny moet op een luxe huis in Malibu passen met zijn nichtje Camilla en Penny neemt hier even een bezoekje…

LEES OOK:

Beeld: Mean Girls, #RealityHigh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen