Spelletjes spelen klinkt misschien een beetje lame, maar ga eens na: wanneer was de laatste keer dat je gezellig met je familie of vrienden een avond spelletjes hebt gespeeld in plaats van wéér met z’n allen te Netflixen? Best lang geleden hé? Besteed eens wat tijd aan je loved ones door samen te lachen, fanatiek bezig te zijn met winnen en plezier te hebben door samen – just like the old days – een gezelschapsspel te spelen. Geen spelletjes meer in huis? Wij hebben de leukste (en nee, geen kinderachtige) gezelschapsspelen voor je gevonden.

7x Leuke games voor een spelletjesavond

 

Dit spel kennen we allemaal wel! 30 seconds is hi-la-risch. Omschrijf binnen 30 seconden aan je teamgenoten de 5 onderwerpen die op je kaartjes staan. Welk team is als eerste bij de finish?

spellen

30 seconds €29,99 BOL.COM

 

Speelt jouw broer/vader/opa ook altijd vals tijdens Monopoly? Pak ze terug met de valsspelers editie van het populaire bordspel.

spellen

Monopoly Valsspelers Editie €29,99 TOYS2PLAY

 

Het Jachtseizoen is leuk om te kijken op tv, maar nóg leuker om zelf te spelen! Werk als een team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Als dat geen family bonding is…

spellen

Het Jachtseizoen €24,99 €17,49 BOL.COM

 

Is het vrijdagavond en is het te laat om nog naar een escape room te gaan? Met dit spel haal je de escape room naar huis! Kunnen jullie binnen de tijd ontsnappen?

spellen

Escape Room €14,99 TOYS2PLAY

 

Party & Co zit vol leuke opdrachten die je samen met je team moet uitvoeren! Buikpijn van het lachen gegarandeerd.

spellen

Party & Co. Original €29,99 INTERTOYS

 

Grote kans dat je ouders bij dit spel zeggen: ‘dit speelden wij vroeger ook altijd’! Gelukkig maar, want dat scheelt weer (heel veel) uitleggen ;-).

spellen

Risk €44,95 BORDSPELLENSTORE

 

Steeds vaker verschijnen er (bord)spellen van je favoriete film of serie en aanschouw hier: het GOT bordspel!

spellen

Game Of Thrones The Board Game: Mother of Dragons €44,95 BORDSPELLENSTORE

 

LEES OOK:

Beeld: BOL.COM