Bullet journallen is superleuk om te doen. Van kleine lijstjes tot een maandplanning, je kunt het er allemaal in kwijt. Maar dan komt het moment dat je echt wilt gaan beginnen en ben je helemaal inspiratieloos. Le sigh.

Lucky you, er zijn namelijk genoeg instagrammers waar je inspiratie uit kan halen. Wij zetten er 7 voor je op een rijtje!

@bulletjournal

Ryder Carrol is de uitvinder van bullet journals, en daarom ook het beste account om als eerste te volgen. Op Ryder’s Instagram vind je naast de basis van bullet journals ook veel reposts van andere Instagrammers. Zo ontdek je vaak nieuwe accounts.

https://www.instagram.com/p/BabYW8xDgwt/

@journalbeanie

Minimalistisch, maar zo mooi! Eline’s bullet journal staat vol kleine doodles. Combineer ze met verschillende handschriften, en je bent zo klaar.

https://www.instagram.com/p/BdraiEbn8-9/

@rozmakesplans

Geef Roz waterverf en er komt een masterpiece uit. Do we need to say more?

@bonjournal_

Ook als je geen idee hebt hoe je moet beginnen, en je dat tekentalent net even niet hebt meegekregen, is er een oplossing. Liz laat op haar Instagram namelijk niet alleen foto’s van het eindresultaat zien. Met Liz’s how-to’s wordt jouw bullet journal een perfect plaatje.

@mylittlejournalblog

Niet alleen foto’s: deze Spaanse chick plaatst ook superleuke video’s van haar bullet journal.

https://www.instagram.com/p/BeaYefnn5YB/

@misfit.plans

Washitape, stickers, waterverf en handlettering? Dan heb je Alex’s bullet journal gevonden. De perfecte kleurencombinatie zorgt – ondanks er zoveel gebeurt – dat het toch een mooi geheel is. We love it!

https://www.instagram.com/p/Be8MfJhHOFV/

Lees ook: WIN: Tickets voor de Every Day movie date!