7x NYE goals

Waarschijnlijk heb je op deze een na laatste dag van 2017 je plannen voor oud en nieuw al laaaaaang rond. Maar alvast wat inspiratie opdoen voor volgend jaar kan geen kwaad, toch? Deze NYE-feestjes staan in ieder geval op onze bucketlist.

 

NY

Met stip op één, obviously. Want wie wil er nou niet de ball zien droppen op Times Square?

Foto: Image by Countdown Entertainment, LLC

 

Sydney

Het is daar in december zomer hè jongens. Imagine: overdag lekker naar het strand en ’s avonds oliebollen eten in je mooiste feestjurkje zónder het koud te hebben. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de amazeballs vuurwerkshow. What’s not to like?

 

Disney

Een magischer begin van het nieuwe jaar is er niet.

nye goals disney cosmogirl

Foto: Disney

 

Tropisch strand

Dé ideale plek voor iedereen die oud en nieuw maar overrated vindt. Hoe relaxed is het om vanaf je handdoekje met je tenen in het zand van vuurwerk te genieten?

nye goals cosmogirl strand
Foto: 123 RF

En oké, omdat we hopelijk in 2028 een keer het geld voor een tripje naar een van deze plekken bij elkaar gespaard hebben, zijn hier wat opties dichter bij huis. Ook leuk!

 

Efteling

Je hoeft natuurlijk niet naar Disneyland om het nieuwe jaar sprookjesachtig in te luiden. Dat kan namelijk ook gewoon in de Efteling! Duizenden twinkelende lichtjes, entertainment en natuurlijk vuurwerk; wij zien dit wel zitten.

nye goals efteling

 

Rotterdam

Maar voor het allermooiste vuurwerk in eigen land moet je bij de Erasmusbrug in Rotterdam zijn. Daar is namelijk het Nationaal Vuurwerk.

nye goals nationaal vuurwerk rotterdam cosmogirl

Foto: Facebook Het Nationale Vuurwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen