sleep over

7x Soorten mensen tijdens een sleepover

Niets is leuker dan een sleepover met al je best friends. Samen film kijken, praten over je crush en meezingen op het album van jullie favo artiest. Maar elke sleepover kent wel één van deze 7 soorten mensen. Wie ben jij?

De nachtbraker

Je hebt altijd die ene persoon die de hele nacht kan doorhalen. Ze blijven maar praten en lachen, ondanks dat de rest al slaapt. But then again, who needs sleep?

De gamefreak

Truth or dare, Mario kart, Piccolo… Het maakt niet uit wat: deze persoon doet het liefst de hele avond spelletjes (en kan vervolgens niet tegen zijn/haar verlies).

De food baby

Wanneer de snacks eindelijk op tafel gezet worden, claimt deze persoon het liefst de hele schaal. Als iemand dan vreemd naar diegene opkijkt, zet hij/zij de schaal neer en pakt stiekem twee kipnuggets of vijf grote handen chips als even niemand oplet.

De verhalenverteller

Deze persoon zit vol verhalen. Spill the tea, sis! Wie heeft een crush op wie? En welk koppel is uit elkaar? Maar ook scary stories kan deze persoon goed vertellen. Ze komen met de engste true stories die iedereen bang maakt en waarvan je kippenvel krijgt.

De bangerik

Talking about scary stories, je hebt ook altijd die persoon die té bang is voor dit soort verhalen en het liefst met twee kussens op hun oren probeert te slapen.

De mom friend

Dit is de soort friend die iedereen wel in zijn vriendengroep heeft. Deze persoon zorgt ervoor dat er niets uit de hand loopt en alles netjes blijft. Tijdens de sleepover zorgt diegene ervoor dat jullie een beetje stil blijven en alsnog op een redelijke tijd gaan slapen. Ze helpt met het maken van snacks en het opruimen als de sleep over voorbij is.

 

De schone slaapster

Dit is de persoon die altijd na drie seconden in slaap valt. Wanneer hun hoofd het kussen raakt zijn ze al op weg naar dromenland. Hij/zij slaapt door alles heen en heeft niks meer door. De volgende dag heeft diegene geen idee wat er allemaal besproken is, maar hij/zij heeft tenminste geen giga wallen onder haar ogen.

De early bird

Last but not least, de persoon die altijd als eerste wakker is alsof de wekker de volgende dag om 9 uur ‘s ochtends is afgegaan. Maar wat moet je nou doen, want iedereen slaapt nog! Moet je naar beneden, alvast gaan douchen of nog even op je mobiel tot er iemand wakker wordt? Hmm, decisions.

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen