Aanstaande zondag is het weer tijd om vaderlief even goed in het zonnetje te zetten. Grote kans dat hij niet zo veel waarde hecht aan dat ‘commerciële gedoe’, maar reken maar dat hij een lach op zijn gezicht krijgt van deze Vaderdag cadeaus.

7x Vaderdag cadeau’s

Wedden dat jouw vader helemaal happy wordt van een Happy Socks gift box?

vaderdag cadeau

Nautical Gift Box €34,95 HAPPY SOCKS

Vaders hebben graag iets waar ze wat aan hebben en kunnen gebruiken. En wat kan hij nou beter gebruiken dan een gepersonaliseerd BBQ schort wanneer het hartje zomer is?

vaderdag cadeau

Vaderdag schort €19,95 YOURSURPRISE

Wat dacht je van kaartjes voor een voetbalwedstrijd? Ga samen naar de Oranje Leeuwinnen bijvoorbeeld! Scoor je (letterlijk) punten mee ;).

Kaartjes koop je op www.onsoranje.nl

Check ook deze andere leuke activiteiten die samen met je vader kunt doen op Vaderdag!

Gewoon omdat hij jouw kampioen is, én hij extra aan je zal denken wanneer hij koffie uit zijn nieuwe mok drinkt.

vaderdag cadeau

Blond Amsterdam Vaderdag mok €12,95 BIJENKORF

Als er één ding is waar we allemaal blij van worden – dus ook vaders – zijn het wel de producten van Rituals. Verwen je vader met deze gift set, want dat heeft hij wel verdient!

vaderdag cadeau

Refreshing Treat €20,50 RITUALS

Superhandig voor als je vader weer een klusje op je kamer moet doen, en omdat ze aan zijn sleutelbos hangen heeft hij het altijd bij de hand; schroevendraaier setje die je ook nog eens kunt laten graveren!

vaderdag cadeau

Sleutelhanger met naam schroevendraaier €24,90 DRKSONLINE

Met deze vaderdag Beards & Boxers, The Gentleman’s Ultimate Toolkit maak jij je vader vast en zeker heel erg blij, en maak je zijn ochtendritueel compleet. Er wordt per verkochte box ook nog eens een deel gedoneerd aan de KWF Kankerbestrijding.

vaderdag cadeau

Gentleman Essentials Toolkit €29,95 ADAMUNDERWEAR

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash