Het is bijna Halloween en daarom vinden we het hoog tijd om een beetje creepy te doen. Niet wetende dat deze verhalen zouden opduiken! Holy moly, als je niet in geesten gelooft, dan overtuigen deze celebs je wel!

Demi Lovato

Demi zag haar eerste geest toen ze acht jaar oud was. In een interview met Buzzfeed vertelde ze dat haar ouderlijk huis in Texas ‘ridiculously haunted’ is door een klein meisje genaamd Emily. ‘There were so many times that I saw her when I was growing up. When I was three years old my mom caught me talking to something by myself. She asked, “Who are you talking to?” and I said, “My best friend Emily. She’s playful.”’ Dus…

 

Bella Thorne

We hebben het niet over het verhaal van I Still See You waarin Bella speelt, maar haar IRL story. De actrice zag ooit een oude vrouw een kast in haar kamer in gaan. ‘I panicked and ran out of bed and swung open my closet door only to see she was in there’, zei ze tegen Clevver. ‘But she was gone. I was sure I had seen her ghost! It was really freaky.’ WTF!

 

Lucy Hale

Lucy woont samen met een geest. Ze beweert dat haar koffieapparaat soms uit zichzelf aangaat, haar deuren uit het niets sluiten en haar motion sensor licht geeft wanneer er niemand is. ‘I don’t feel that threatened though, so that’s good, but it definitely freaks me out’, zei ze tegen Hollywood Teen’Zine. Um, Lucy wil je alsjeblieft verhuizen en gauw!

 

Ariana Grande

Als je Ari vraagt of ze in geesten en aliens gelooft, is haar antwoord ‘of course.’ Tegen Complex zei ze dat we dom zijn als we geloven dat wij de enige mensen zijn die er bestaan. In Kansas City maakte ze zelf iets mee waardoor ze het zeker weet. Ze bezocht Stull Cemetery, bekend als de zeven poorten naar hel en aarde. Maar ze toen ze er aan kwam voelde ze zich heel ziek en rook ze zwavel. De geur van demonen. ‘I rolled down the window before we left and said, “We apologize. We didn’t mean to disrupt your peace.”‘ Het engste van alles? Ze probeerde haar manager een foto te sturen van de plek, maar dat lukte niet. Haar telefoon zei dat het bestand te groot was, omdat het 666 megabytes was. Creepy AF!

 

Rihanna

RiRi is bang voor geesten. Ze weigert dan ook om naar Chateau Marmont te gaan, een bekend haunted hotel in Los Angeles. ‘You can feel it, man’, zei ze tegen Rolling Stone. En dit, klinkt nou eindelijk als een logische reactie! We get you RiRi.

 

Miley Cyrus

In een interview met Elle UK vertelde Miley over een appartement in London dat ze huurde tijdens haar tour. En dit appartement was haunted! Zowel zijzelf, als haar moeder, zus en verloofde zagen een klein jongetje op het aanrecht zitten… ‘Maybe I’m crazy, but I could have sworn I could see this little boy sitting there on the sink, kicking his feet.’ De volgende dag verhuisde ze naar een hotel. #Boybye.

 

Emma Stone

Emma heeft contact met haar overleden opa, vertelde ze in de Late Show met David Letterman. ‘It’s him. It’s not a logical thing, it’s magical.’

 

LEES OOK: SHOPPEN: Halloween accessoires

 

Fotografie: Pixabay