poolparty

7x Zo houd je een poolparty zonder zwembad

Het is weer heerlijk zomer en dat betekent bikini’s, floaties en lekker zwemmen. Maar wat nou als je een zwembadparty wilt geven maar geen zwembad hebt of geen mogelijkheid hebt om naar een zwembad te gaan? No problem, zo creĆ«er je evengoed de vetste poolparty zonder pool!

Zet een lekker muziekje aan

Geen tropische sferen zonder tropische muziekjes! Knal lekker old school Sean Paul uit de boxen terwijl jij en je BFF’s losgaan. Misschien kan je jouw crush uitnodigen om ook met hem te swingen?

Get your outfit on point

Het is geen poolparty zonder vrolijke bikini’s en stijlvolle sarongs. Maak het af met een paar leuke teenslippers, vrolijke armbandjes en enkelbandjes, en jij bent helemaal op en top summerparty ready!

Zorg voor lekkere drankjes

Als de perfecte gastvrouw is het natuurlijk handig om op jouw hot party wat verfrissende drankjes te regelen voor de gasten. Wat dacht je van een paar lekkere en verantwoorde mocktails? Jouw BFF’s willen dan allemaal jouw geheime CG! recept.

Opblaasdieren

Die Insta-proof luchtbedden hoef je niet alleen maar te gebruiken in het water! Je kan ze ook gewoon op het gras leggen en er een mega chillhoekje van maken!

Statafels versieren

Pimp wat statafels met bijvoorbeeld een kleed met bamboe-print, vlaggetjes en leuke Hawaii bloemetjes. Dit kan natuurlijk ook voor de rest van de tuin of kamer. Zo kom je helemaal in de tropische sferen!

Hapjes

Vergeet die mini-frikandelletjes, wat dacht je van watermeloen on a stick of donuts met een groene kuif erop gespietst, of gewoon lekkere ijsjes? Deze hapjes schreeuwen zomer!

Tuinsproeier

Misschien heb je geen zwembad, maar een tuinsproeier is ook lekker verkoelend! Heb je die niet in huis? In verschillende speelgoedwinkels, bij de Action of online kun je ook een losse waterspuit of waterbalonnen halen. Superleuk!

Have fun op je poolparty!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen