netflix

7x Zo weet je dat je gek bent op een serie

Ben jij at the moment ook volledig verslaafd aan een serie en kun je bijna niet meer stoppen met kijken? Dan herken je jezelf vast in deze punten!

7x Zo weet je dat je je bent op een serie

 

1. Zodra je uit school komt, ren je naar je kamer om meteen je favo serie aan te zetten. Je hebt hier all day aan gedacht. Hoe zal het verdergaan?

2. Deur dicht, oortjes in. Je mag de komende paar uur zeker niet gestoord worden.

3. Tijdens de spannendste moment sla je je handen voor je gezicht en roept naar je scherm: ‘Neeee, hij mag niet dood!’ De andere mensen in huis zullen denken dat je gek bent, maar so what?!

Op zoek naar een nieuwe serie? Dit komt er allemaal op Netflix in december!

4. Dat was ‘m dan alweer: die éne aflevering die je van jezelf mocht zien. Het was weer een superspannende, maar nu moet je helaas wel echt aan je huiswerk. Toch? Nog voordat je het zelf doorhebt, heb je de volgende aflevering alweer aangeklikt. You can’t stop!

5. En dan ben je opeens een heel seizoen verder… het zwarte scherm met aftiteling verschijnt weer en in de weerspiegeling zie je je bleke gezicht met schoteltjesogen en opkomende wallen. Oh well, door naar seizoen 2!

6. Ondertussen heb je al aan al je vrienden verteld hoe geweldig deze serie is en dat iedereen ‘m zeker moet gaan kijken. Je móét hier echt met iemand over kunnen praten!

7. En dan heb je alle seizoenen gezien… Wat moet je nu met je leven doen? Voordat je in een zwart gat kunt vallen, begin je maar met aflevering 1 van een serie die je aangeraden werd. En dan begint het allemaal opnieuw…

Check hier CG!’s serietips!

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen