animals

8 Instafamous dieren die je moet volgen op Instagram

Schattige dieren: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Het liefst knuffelen we 24/7 met de leukste, liefste en grappigste beestjes, maar wist je dat heel veel dieren ook hun eigen Instagram account hebben? Wij hebben vijf Instafamous animals gevonden die je kunt volgen voor de meest cute en funniest foto’s en video’s.

 

8 Instafamous dieren op Instagram

 

Wiley

De allereerste in dit rijtje is de schattige Wiley. Wiley is een dalmatiër en wat hem zo speciaal maakt is zijn neus: hij heeft namelijk een gevlekt neusje in de vorm van een hartje! Kan het nog cuter?!

Meer van Wiley zien? Volg dan @hi.wiley op Instagram

 

Darcy

Darcy is for sure de schattigste en vrolijkste egel die je ooit zult zien. De egel wordt voor elke foto té cute gestyled en dat zorgt voor de aller schattigste (en grappigste) foto’s!

Meer zien van Darcy? Volg dan @darcytheflyinghedgehock op Instagram

 

Coffee

Met zijn ronde kraalogen en mooie witte vacht heeft Coffee a.k.a Mr. White onze harten gestolen en niet alleen die van ons, want Coffee heeft twee miljoen(!) volgers op Instagram. Ook al is Coffee pas vier jaar oud, heeft hij al heel wat meegemaakt. Coffee is namelijk genezen van de nare ziekte kanker. Go Coffee!


Meer zien van Coffee? Volg dan @white_coffee_cat op Instagram

 

Mosey

Zijn baasje kennen we al, maar labradoodle Mosey is inmiddels nét zo bekend! Mosey is het puppekind van Influencer Negin Mirsalehi en haar vriend Maurits Stibbe en is net zo fotogeniek als zijn baasjes.


 Meer zien van Mosey? Volg dan @moseymirsalehi op Instagram

 

Io en Kili

Suuuuper cute en heel vermakelijk om naar te kijken zijn de konijn Io en Kili. Hun baasje deelt de allerleukste foto’s op hun Instagram account en wij kunnen maar één ding denken: is het alweer Pasen?!


 Meer zien van Io en Kili? Volg dan @ioandkili op Instagram

Moof

Kleine Moof is pas 3 maanden oud en nu al de allerknapste goldenretriever uit Nederland. Moof heeft al 7000 volgers en jagen is zijn grootste passie. Zooo’n lieve pup!

Meer zien van Moof? Volg dan @moofthegolden op Instagram

 

Prissy en Pop

Cutness overload! Deze twee schattige biggetjes, Prissy en Pop, zitten in first grade en naast de biggetjes zelf, staat hun Instagram vol met andere leuke en grappige boerderijdieren.

Meer zien van Prissy en Pop? Volg dan @prissy_pig op Instagram

 

Fitch

Last but not least, de chihuahua van onze hoofdredacteur Ivana: Fitch! Fitch heeft zelfs een keer op de cover van CG! mogen staan #lifegoals.

Meer zien van Fitch? Volg dan @fabulousfitch op Instagram

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @hi.wiley

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen