Bed

Redenen waarom je vandaag gewoon in bed had kunnen blijven

Het is vandaag de Internationale Dag van de Slaap (aka World Sleep Day). En hoe kunnen we deze dag nou beter vieren dan lekker in bed te blijven liggen. Nog meer redenen nodig? Je leest ze hieronder!

Je kunt eindelijk je Netflix, Videoland en Disney+ bingewatch-lijst kijken

Je kunt eindelijk al die films en series die al tijden op je bingewatch-lijst staan afkijken. Of het nou op Netflix, Disney+ of Videoland is: een goed excuus om in bed te blijven!

Maak gebruik van je dure accounts

En nu we het toch hebben over Netflix (of Disney+ en Videoland): je abonnement kost best veel geld dus mag je er ook goed gebruik van maken!

Je denkt aan het klimaat

Je verwarming hoeft niet hoger, want je bed is warm genoeg. En een hete douche? Who cares, jij ligt toch de hele dag in je bed. Even met de auto of scooter ergens heen, nope. Je bent super milieubewust bezig!

Corona

Het Coronavirus (of: COVID-19) is natuurlijk het gesprek van de dag. Als je niet naar school hoeft, heb je daarom genoeg excuus om in bed te blijven en zo niet aangestoken te worden.

It’s been a long time, without you my friend

Elke dag laat je je bed eenzaam achter, omdat je naar school of werk moet. Not today! Op de Internationale Dag van de Slaap heeft die ook extra aandacht nodig, want zonder je bed zou je ook niet lekker kunnen slapen.

Beautyslaapje

Haters gonna hate, maar we hebben toch echt ons beautyslaapje nodig. Dus neem lekker de hele dag je rust, zodat je morgen weer kan stralen.

It’s cold outside

De lente mag er dan aankomen, maar het is nog steeds geen 27 graden buiten. Laat staan alle regen en wind die je haar verpesten, dus waarom zou je de moeite doen om naar buiten te gaan?

Hella expensive

If you didn’t know, een bed en hella expensive: ongeveer €500! Zou toch zonde zijn als je hem dan zo weinig gebruikt… Dus de eerstvolgende keer dat je moeder zegt dat je uit bed moet komen, zeg je gewoon dat je haar/jouw geld niet wil verspillen.

LEES OOK:

Beeld: GettyImages

Bron: Grazia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen