Hollywood

8x Dingen die alleen in films gebeuren

We looooove watching movies en dan vooral het fantaseren over hoe de lippen van Peter Kavinsky (uit To All The Boys I’ve Loved Before) smaken, en hoe het is om naast Archie (uit Riverdale) wakker te worden…  Helaas zijn er een aantal dingen die alleen in films kunnen gebeuren, en dat geldt ook voor de bovengenoemde fantasieën. Dus, mocht je nog aan het wachten zijn totdat de nerd van de klas zijn bril af doet en plotseling in een hunk verandert?  Wij helpen je uit de droom, want hier lees je 8 dingen die alleen in films gebeuren.

1. Pauzes a la High School Musical

Waneer je opeens gaat zingen en dansen middenin de kantine, doet iedereen vol enthousiasme mee en kennen ze allemaal de pasjes én songteksten.

2. je zangtalenten worden ontdekt door een man van de platenmaatschappij

Bij de school musical is een zeer belangrijke man van een platenmaatschappij gelijk overtuigt van je zangkwaliteiten, en sleep je – midden in de schijnwerpers die nog aanstaan – een platencontract binnen.

3. De tv can read your mind

Wanneer je de Tv aanzet, is er altijd een programma te zien over een onderwerp dat jou nét persoonlijk aangaat. Op elke zender, ook al is het middenin de nacht.

4. You woke up like this

Bij het wakker worden, lig je er oogverblindend bij, met je make-up en haar in een perfecte staat. Zélfs na een examenfeestje

5. Je gaat op het gevaar af

Bij het horen van enge geluiden ren je juist keihard in de richting waar het geluid vandaan komt, en niet ervan weg #logic.

6. Complot twist

Je BFF die al jáááren bij jullie over de vloer komt blijkt opeens je verloren tweelingzus te zijn…

7. je bent altijd verstaanbaar

Het maakt niet uit of jullie nu twintig meter uit elkaar staan, of dat er keiharde rockmuziek wordt gedraaid in de kroeg, jij en je vriendinnen kunnen elkaar prima verstaan.

8. Girlpower

Nadat je die engerd met al je girlpower hebt neer gemept, ren je gelijk weer weg. Je blijft niet staan om te kijken of hij knock-out is geslagen, maar sprint naar boven waar je geduldig wacht tot hij een beetje is bijgekomen en opnieuw achter je aankomt.

Weet jij nog een paar dingen die écht alleen in films gebeuren? Wij zijn heel benieuwd! Laat je het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl?

LEES OOK: 

Beeld: iStock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen