Stad

8x Dingen die je herkent als je in een grote stad woont

Wonen in een grote stad heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo is alles binnen handbereik, maar lopen er wel dagelijks (toen corona nog niet een ding was) een boel toeristen rond. Wedden dat je als stadsmeisje een hoop van deze dingen herkent?!

1. Liefde voor jouw stad

Of je nou woont in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag: jouw stad is DE beste stad van Nederland. Jij bent helemaal klaar voor de discussie en hebt 100 argumenten klaar staan! Negatief praten over jouw stad? Ho maar.

2. Andere planeet

Een dagje in een andere stad of dorp rondlopen, voelt voor jou alsof je op een andere planeet bent. ‘Wat hebben ze hier rare bussen’ of ‘waarom is hier geen H&M?‘, zijn zinnen die uit jouw mond kunnen komen…

3. Fiets of scooter

De kans is groot dat je jouw fiets of scooter beschouwd als het meest heilige voertuig dat er is. Je gaat er werkelijk overal op naartoe en kan niet zonder!

4. Het park

Dat is jouw vaste adres als het warmer is dan 10 graden. Kleedje mee en hapjes halen bij de Appie To Go. Time to relax!

Woon je in een dorp? Dan herken je deze dingen vast wel!

5. Drukte

Als je in de stad woont, ben je helemaal gewend aan de drukte. Harde geluiden van auto’s die langsrazen of mensen op straat, houden jou niet meer wakker.

6. Essentials

In de stad heb je alles binnen handbereik en daarom weet jij precies waar je al je essentials kunt halen. Je hebt zelfs een favo broodjes-, sapjes- en koekjeszaak.

7. Streetstyle

Jij komt dagelijks mensen tegen gekleed in de meest fashionable outfits. Daarom weet jij ook een hoop van streetstyle af en zie je er altijd on fleek uit!

Welke fashion trend mag van jou terugkomen dit jaar? Quiz het hier!

8. Foto plekjes

Als echte kenner van je eigen stad weet jij precies waar alle Instagram hotspots te vinden zijn. Van leuke muurtjes met graffiti tot mooie gebouwen. Jouw feed is the bomb!

10x Instagram secrets voor echte Insta queens

Bron: Beautify| Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen