lente

8x dingen om te doen in de lente

De maand april is aangebroken en dat betekent dat we steeds meer lentekriebels krijgen. Het wordt warmer, dieren krijgen jonkies en je kunt finally langzamerhand je winterjas inruilen voor een tussenjasje of een stoer spijkerjack. Maar de winterse buien en kou hebben ons nogal lang binnengehouden, so what to do met dit mooie lente weer? We got your back!

Kinderboerderij

Wanneer was de laatste keer dat jij tussen de boerderijdieren hebt rondgelopen? Feels like forever toch? Leen je neefje/nichtje/oppaskindje/buurjongen of buurmeisje en ga gezellig een middagje naar de kinderboerderij. In de lente is dit een walhalla aan babydieren, en laten wij nou net een zwak hebben voor lammetjes, kuikentjes, biggetjes, kalfjes en geitjes…

Geitenboerderij

Nu we het toch over dieren hebben, naast de regular ‘kinder’boerderij kun je in Amsterdam ook naar de geitenboerderij. Bij de geitenboerderij is er de mogelijkheid om tussen de geitjes te zitten, ze te voeren of een melkflesje te geven. Verder zijn er winkeltjes met zelfgemaakte producten en is er een terras waar je heerlijk even in het zonnetje kunt genieten. Geitenboerderij de Ridammerhoeve vind je in het Amsterdamse bos.

Keukenhof

Bij de Keukenhof denk je misschien in eerste instantie aan spullen voor een keuken, maar believe us, het is alles behalve dat. Maak je klaar voor een prachtig bloemenspektakel met meer dan 800 verschillende soorten tulpen en miljoenen in bloei staande bloembollen.100% garantie dat hier een prachtig Insta-kiekje uitkomt!

De tuin opknappen

Onkruid wieden, bloemetjes planten, leuke bloembakken neerzetten… Groene vingers of niet, van de tuin of het balkon spring proof maken, krijg jij sowieso zin in de lente!

Rondvaart door Amsterdam

Een rondvaart door Amsterdam is weer eens een andere manier om de beauty van onze hoofdstad te ervaren. Je springt op een boot, geniet van het uitzicht en met een beetje mazzel krijg je ook nog eens een kleurtje van de zon!

Skeeleren

Het is gezellig (als je samen met je bestie gaat) en sportief (en ja dat gaat zéker wel samen): skeeleren! Laat je jeugdsentiment weer even tot leven komen en trek je stoute schoenen (of in dit geval skeelers) aan!

Geen skeelers? Doe dan deze quiz om te zien met welke andere workout jij de lente kan beginnen!

Minigolfen

Outdoor activiteiten zijn gewoon superleuk, en al helemaal als je kunt winnen. Ga met je vrienden en vriendinnen de strijd aan wie met de minste slagen het balletje in de hole slaat!

Picknicken

Wat is er nou romantischer dan een picknick in het park?! Lekker zelfgemaakt eten meenemen, kleedje uitslaan, muziekje erbij en een polaroid foto maken en  jij hebt weer een superleuke herinnering aan de lente!

Leuke uitjes hoeven trouwens helemaal niet veel geld te kosten! En als je rekening houd met deze spaartips, houd jij genoeg geld over!

Zo, jij kan er weer even op vooruit met deze te leuke lente activities!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen