365dni

8x Dit wist je nog niet over 356 dni acteur Michele Morrone

Misschien wel de meest spraakmakende acteur van 2020 so far: Michele Morrone. De acteur die de sexy Italiaanse Massimo in de film 356 dni speelt, werd in een korte tijd ontzettend populair.

1. Hij heeft de hoofdrol in 365 dni

Oké, deze wist je waarschijnlijk al. Michele brak door met zijn hoofdrol in de film 365 dni (365 days) op Netflix. Benieuwd naar de (hete) trailer? Die check je hieronder.

Lees hier alles over de hype rondom 365 dni.

2. Michele is 29 jaar oud

Hij is op 3 oktober 1990 geboren in een klein dorpje vlakbij Milaan.

3. Hij is een model

Naast acteren is Michele (hoe kan het ook anders) model. Zo heeft hij met zijn looks al met veel verschillende merken samen gewerkt, zoals Dolce & Gabbana.

Check hier ook de trailer van de nieuwe Netflix serie met Katherine Langford!

4. Michele zingt ook

Net wanneer je dacht dat het niet beter kon, blijkt mister Morrone ook nog eens te kunnen zingen! Hij zingt zowel Engelse als Italiaanse liedjes en heeft zelfs de titelsong van 365 dni ingezongen.

5. Michele is getrouwd geweest

Michele is in 2014 getrouwd geweest met ontwerpster Rouba Saadeh. Helaas ging dit niet helemaal goed, en na vier jaar besloten de twee van elkaar te scheiden.

6. Michele heeft kinderen

Samen met zijn ex-vrouw heeft hij al twee kinderen, genaamd Marcus en Brando.

7. Michele heeft een depressie gehad

Na zijn scheiding ging het minder goed met Michele. Hij raakte in een depressie, en wilde zelfs zijn acteercarrière opgeven. ‘Ik was erg depressief na de scheiding van mijn vrouw. Ik vond werk als tuinman in een dorp verderop, omdat ik geen geld meer had.’ Inmiddels gaat het veel beter met Michele, en is hij met zo’n 6 miljoen volgers op Instagram goed op weg met zijn carrière!

8. Michele heeft geen relatie met zijn co-star

Hoewel de relatie tussen Massimo en Laura in 365 dni net echt lijkt, zijn Michele en zijn co-star Anna Maria Sieklucka in het echt geen stel. Wel zijn ze erg goede vrienden geworden. Zou de vonk ooit nog gaan overslaan?

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen