sings zus beste vriendin, cosmogirl

8X je BIG sis is de meest belangrijke girl in je life, ever!

Als je een oudere zus hebt, bedank je ouders dan voor dit geschenk! Want een meid als deze, kom je in de rest van je leven niet meer tegen! Seriously.

Je zult het je vast niet altijd realiseren, omdat je haar soms haat, irritant vindt en betweterig. Ze je leven zeur kan maken totdat je huilt en bijna gelooft dat je echt een useless wezen bent. Je zou haar soms willen wurgen in haar slaap. Schaam je niet, iedereen die een zus heeft herkend dit. We weten dat we niet overdrijven. Maar ondanks alles, she got your back, door dik en dun, always and forever. Je persoonlijke protector en veel meer. Je kunt niet zonder haar en wel om deze redenen:

 

Ze is je beste vriendin

Of je nou wil of niet. Ze zal er altijd zijn. Ze was je eerste vriendin en is je oudste vriendin. Om haar te pesten leg je graag de nadruk om ‘oudste’, maar daar kan ze mee leven want jij blijft voor altijd haar kleine zusje. Ook al ben je misschien langer en inmiddels al volwassen. Wanneer je ruzie hebt met je besties is je old sis er om naar je te luisteren, je te adviseren en je eraan te herinneren dat zij je best friend forever is.

 

Ze snapt als geen ander de family drama’s

Want zij IS je familie. Je bemoeierige oom? Gierige nichtje? En die ene tante die je continue het gevoel geeft alsof je niets doet met je leven? She has been there, done that en begrijpt je dus als geen ander!

 

Je kunt je diepste geheim bij haar kwijt

Wat het ook is, jouw zus heeft een gave om ervoor te zorgen dat je je niet hoeft te schamen voor wat je te vertellen hebt. Je kunt compleet jezelf zijn bij haar. Besides, ze heeft je sowieso al op je slechts gezien.

 

Zij is daar voor alle eerste keren

Je eerste keer drinken? Met je zus. Uitgaan? Met je zus. Sneaken van je ouders? Een film kijken waar je nog te jong voor was? Hakken dragen? It’s all on her.

 

Je bent altijd welkom

Oké, waarschijnlijk was je niet ALTIJD welkom in haar kamer. Maar vanaf een bepaalde leeftijd wel. En al helemaal wanneer ze op zichzelf woont. Haar huis is jouw huis.

 

Ze heeft een kast vol kleding die je kunt stelen

Stelen ja, want het lenen, daar is ze niet zo blij mee. Vooral omdat ze haar favo truitje dan weken kwijt is. Maar stiekem vind ze het leuk om jou in haar kleding te zien.

 

Ze geeft het beste advies!

Want ze kent je door en door en jullie hebben veel gelijkenissen dus zij heeft het meeste al mee gemaakt.

 

Ze zegt je altijd waar het op staat

Dat vind je misschien niet altijd even leuk. Maar ze is tenminste wel straight met je. En ze zal niet tegen je liegen om je eigen gevoelens te sparen. Die ene f*ckboy waar je een crush op hebt? Zij vertelt je hoe slecht hij voor je is. Je wil het niet horen, maar somebody got to do it en je zus zal dan de villain zijn voor jouw greater good.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen