kostuum

8x super easy DIY Halloweenkostuums

Of het nu last minute moet omdat bestellen te lang duurt en je dus geen andere keuze hebt óf omdat je op het allerlaatste moment besluit om tóch mee te gaan naar de Halloween party van je BFF, you’re gonna need an outfit. Wij hebben 8 super easy DIY Halloweenkostuums gevonden, die zó leuk zijn dat ze er helemaal niet uitzien alsof je zelfgemaakt zijn.

Cotton Candy

Who knew cotton candy could look this chic? Neem een oude jurk en plak er met een lijmpistool de vulling van je kussen (of watten) op. Ga er met een roze spray overheen en voilà! (De hoorntjes zijn gemaakt van wit karton en rode tape.)

What do you need: 

 

Cruella De Vil

Draag deze half-halfpruik met een silk dress (we weten dat je er een in je kast hebt hangen 😉 ) And you’ll be twinning with Cruella herself.

What do you need:

 

Beychella

Crazy in love met Queen B? Probeer dan haar Coachella look.  Supersnel samengesteld én je hebt geen excuus nodig om de hele avond liedjes van Beyoncé te zingen.

What do you need: 

Crazy dog lady

Een kostuum waar een echte hond bij hoort? Yes please! Bedek jezelf met (levende) honden voor een hilarisch en cute Halloweenkostuum.

What do you need: 

ijshoorntje

Dit kostuum is voor de girly girl who screams voor ice cream. Haal een witte jurk en high heels uit je kast and add some sprinkles!

What do you need: 

Darla uit Finding Nemo

Alles wat je nodig hebt is een zak met water, a fake fish to fake kill, een buitenboordbeugel (gemaakt van ijzerdraad) en Darla’s iconische knotjes.

What do you need:

kostuum

 

Popcorn

Show up at a party looking like a snack – letterlijk. Maak van papier propjes en plak deze met een lijmpistool op een wit t-shirt en spuit ze daarna geel. Draag er een rood met wit gestreepte rok bij en you’re good to go.

What do you need:

Damian uit Mean Girls

“She doesn’t even go here.” Dat is precies wat jij de hele avond zegt in dit easy kostuum. All you need is een zonnebril en een hoodie and well, that;s it.

What do you need: 

kostuum

 

Zeemeermin

You’ve always been a mermaid on the inside, en nu kun je een kostuum dragen die dat ook aan de buitenkant laat zien. Beplak je jurk of BH met schelpen and your new name is Ariël!

What do you need:

kostuum

LEES OOK:

Beeld: Instagram @beeefreed/Pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen