Josephine

14x Dit wist jij vast nog niet over Josephine Langford

Nu kennen mensen haar misschien eerder als het ‘zusje van’, maar Josephine Langford is onze nieuwe girlcrush na het zien van After! Wist jij deze 14 dingen al over haar?

 

1. Ze is te zien in de After-films

In de hete film After speelt Josephine de onschuldige Tessa die badboy Hardin (Hero Fiennes-Tiffin) ontmoet. Hij zal haar wel even een paar lessen in de liefde (en lust) geven. Inmiddels draait het tweede deel ‘After We Collided’ in de bioscoop en er komen nog twee delen aan! 

CG! interviewde de cast van After We Collided. Check het interview hier!

2. Josephine kreeg de rol van Tessa eerst niet

We know, Josephine is de perfecte Tessa. Maar ze kreeg in eerste instantie de rol niet. Vervolgens probeerde ze de rol van Molly (de vijand van Tessa) voor zich te winnen. ‘Het is altijd leuk om bitchy rollen te spelen,‘ vertelde ze aan MTV. Helaas was ook deze rol al weggeven. Good news voor Josephine want de actrice die Tessa zou spelen, kwam in problemen met de nieuwe filmdagen, waardoor ze uiteindelijk wel de rol kreeg! ‘Het is grappig want, toen ik het script las, trok Tessa mijn aandacht meer.’

3. Hero noemt haar geen Josephine

In verschillende interviews noemt Hero haar Jo. Zou Jo Hero misschien Her noemen? Of gewoon Hardin voor de grap? Wij shippen #JoRo

Wist jij dit al over hottie Hero Fiennes-Tiffin?

4. Ze komt uit een medische familie

Haar ouders zijn allebei dokters. Haar vader is zelfs een flying doctor! Dat is een dokter die naar verschillende plaatsen vliegt. Aangezien Josephine en haar ouders uit Australië komen, is dat in zo’n uitgestrekt land best wel handig. Ze is dus ook nog eens een echte Aussie!

5. Ze is een Leeuw

Yep, dat is haar sterrenbeeld. Bovendien is ze 23 jaar oud.

Check hier welke sterrenbeeld jouw perfecte match is!

6. Ze heeft een famous oudere zus

Haar oudere zus is Katherine Langford! De twee lijken als twee druppels water op elkaar, maar schelen twee jaar. Katherine kun je kennen uit de bekende serie 13 Reasons Why. ‘Helaas wonen we allebei in andere landen, waardoor we elkaar weinig zien. Natuurlijk proberen we wel in contact met elkaar te blijven, maar als je constant druk bezig bent, moet je echt tijd voor elkaar proberen te maken.’  vertelde Josephine.

Lees hier CG!’s interview met Katherine Langford

7. Ze speelt ook in een horrorfilm

After en After We Collided zijn niet de enige spannende films waar Josephine in gespeeld heeft. In 2017 speelde ze samen met Joey King – een oude coverbabe van CG! – in Wish Upon. De film heeft een totaal andere spanning dan het romantische van After, want het is een horrorfilm waar Joey’s huid wegrot… Als je liever wegblijft van enge films, dan zijn deze films misschien een betere optie!

8. Ze kent haar karakter net zo goed als de rest van de After fans

Josephine heeft duidelijk veel research gedaan naar haar karakter. Ze heeft namelijk alle boeken van de After-trilogie gelezen!

9. Josephine is een Eurovision-fan

Ze was als klein meisje enorm dol op het Eurovisie Songfestival, dus wat zal ze blij zijn geweest toen Australië uiteindelijk ook mee mocht doen!

10. Designer Dream

Net als de meeste van ons heeft Josephine geen designer item in haar kast hangen. Maar, heeft ze wel een designerdroom; een Burberry coat! Goede smaak, Jo!

11. Pirates fan

Als klein meisje was haar favoriete film de Pirates of the Caribbean. ‘Ik keek de films steeds opnieuw en bekeek zelfs de making of van de film.’ zegt ze hierover tegen Harpers Bazaar.

12. Ze zou nog wel eens zelf een film willen regisseren

‘Ik weet alleen nog niet wat voor genre. Drama, comedy, actie… Alles is leuk! Je moet gewoon iets hebben om mee te beginnen en vanaf daar verdergaan.’ Misschien dat we in de toekomst een eigen film van Josephine kunnen verwachten?

13. Josephine kan ook zingen

Hoewel Josephine een perfecte actrice is, was dit niet wat ze als kind wilde worden. Ze had op jonge leeftijd de droom om zangeres te worden. In de video hieronder hoor je little Josephine een liedje zingen, how cute!

14. Ze houdt van actiefilms 

In een interview met MTV vertelde Josephine over haar liefde voor actiefilms. ‘Ik ben obsessed met films, vooral Marvel- en actiefilms.‘ Misschien dat we haar binnenkort ook in een superheldenfilm gaan zien?

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rosa
    Rosa
    Reactie: Wow dit wist ik nog niet😳 Ben wel een hele grote fan van after dus ik hoop dat ik of snel naar de bioscoop ga of thuis op Netflix komt 🤩
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen