Gigi en Bella Hadid, Noah Centineo en Kim Kardashian met Nederlands vlag

9x Internationale celebs die Nederlands roots hebben

De grootste sterren wonen (meestal) niet in Nederland, maar dat betekent niet dat ze niet Nederlands kunnen zijn! Stiekem zijn we allemaal een beetje trots als we horen dat onze favo celeb Nederlandse roots heeft. Check hier negen celebs waarvan jij niet wist dat ze deels Nederlands zijn.

Leighton Meester

Leighton Meester

Haar achternaam verraad het al, maar Leighton Meester, aka Blair uit Gossip Girl, is half Nederlands! Haar vader is volledig Nederlands.

Photo by Michael Buckner/Variety/REX

Check hier alle personages in de Gossip Girl-reboot!

Gigi en Bella hadid

Gigi en Bella Hadid

Gigi en Bella Hadid zijn allebei half Nederlands. Hun moeder Yolanda Hadid komt uit ons kikkerlandje en groeide op in Papendrecht in Zuid-Holland. Haar meisjesnaam is Yolanda van den Herik. Explains a lot, right? Het kan zomaar zijn dat de achternaam van Yolanda je bekend voorkomt, want Gigi en Bella hebben een beroemd nichtje in Nederland: Joann van den Herik!

Photo by Megan Cencula/WWD/REX

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Oké, don’t get too excited, want Angelina’s moeder is Frans-Canadees, Duits én Nederlands. Toch heeft ze best sterke connecties met ons land. Angelina’s moeder is namelijk een achternicht van Wim Kok, die in de jaren negentig onze minister-president was.

Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian Nederlands? We horen je denken, maar het is echt zo! Kris Jenner, Kim haar moeder, is half Nederlands. Dat betekent dat Kim 25% Dutch is (en de andere Kardashian-sisters natuurlijk ook)

Asatur Yesayants / Sputnik

Volgens Kris Jenner is dit de reden dat Keeping Up With The Kardashians stopt

Ruel van Dijk Nederlands

Ruel van Dijk

Hottie Ruel woont in Australië, maar hij is half Nederlands. Wist je dat CG! Ruel heeft geïnterviewd? Check het interview hier!

Instagram @oneruel

Noah Centineo Nederlands

Noah Centineo

‘Ik ben Italiaans, Amerikaans. Volgens mij ben ik een beetje Puerto Ricaans en ik ben Nederlands’, vertelde Noah Centineo in een livestream op Instagram. Je leest het goed, onze celeb crush heeft Nederlandse roots!

Getty Images North America

Check hier de trailer én releasedatum van To All The Boys: Always and Forever!

Corbyn Besson

Corbyn Besson

Corbyn Besson, lid van de band Why Don’t We, is half Nederlands! That’s not even the most shocking part, hij is namelijk ook nog eens het neefje van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE. How bizarre!

Photo by MediaPunch/REX

Grace VanDerWaal Nederlands

Grace VanderWaal

De moeder van zangeres Grace Vanderwaal is Amerikaans, maar haar vader Dave is Nederlands. Dat maakt Grace half Nederlands.

Photo by Todd Williamson/January Images/REX/Shutterstock

Check ook: 11 Nederlandse acteurs die het gemaakt hebben in Hollywood

Bron: Vogue | Beeld: ANP, Gettyimages en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen