Het is bijna Halloween en dat betekent dat er door heel het land griezelige evenementen worden georganiseerd. Kom dat even goed uit, want jij hebt vakantie! En deze kun je nu vol plannen met bloederige zombies, creepy clowns en een hoop geschreeuw. CG! heeft speciaal voor jouw een Halloween agenda gemaakt, tenminste.. Als je het aan durft.

 

Horror festival

Dit festival wordt georganiseerd in het Movie Park in Duitsland. Het park is helemaal omgetoverd tot een horrorsetting en er zijn speciaal extra scary attracties gemaakt. Wanneer ben je welkom? Op 25, 26, 27, 28 en 31 oktober.

 

Zombiewalk Arnhem

Op donderdag 25 oktober wil je van 19:00 tot 21:00 niet alleen in Arnhem over straat.  Dan vindt hier namelijk de jaarlijkse Zombiewalk plaatst.

 

Amsterdam Dungeon

Tot en met 31 oktober, kun je iedere dag van je vakantie naar de Amsterdam Dungeon. Via deze kerker kom je onder andere in de martelkamer, de Forest of the dead en uiteindelijk van de heksenverbranding. Een ding is zeker, jij gilt hier de longen uit je lijf.

 

Scare Zones Zoetermeer

Op vrijdag 26 oktober veranderd Zoetermeer in een spookstad. In verschillende scare zones, zoals de piraten, zombies en clown zone, is het moeilijk om te ontsnappen aan de gruwelen. Ook buiten de zones ben je niet veilig, want er loopt ergens nog een parade aan zombies rond. Is dat allemaal iets te eng voor je? Dan kun je de volgende dag ook naar de Halloween Shopping Night. Deze gaat er een stuk minder angstaanjagend aan toe, en anders kun je altijd nog meppen met je tassen vol nieuwe kleding.

 

Zombiewalk Rotterdam

De Zombiewalk in Rotterdam is anders dan in andere steden. Hier mag je namelijk zelf als zombie meelopen in de parade! Je kunt je op 27 oktober vanaf 17:00 laten opmaken om vervolgens met honderden andere door de stad te strompelen. Vergeet niet om te grommen en met je been te slepen.

 

Halloween Forest Trip

Durf jij het aan om door donkere bossen naar een verlaten villa in the middle of no where te lopen? Deze trip is namelijk echt niet bestemd voor kleine kinderen, en we zullen één geheim verklappen, jij bent ook niet de enige die in het boos loopt, oeps. De Halloween Forest Trip vindt op 27 oktober plaats in Essen.

 

De spookgrot

Als je zaterdag 27 oktober naar de grotten van Daelhem gaat, begin je de rondleiding vrolijk. Tot dat je gids je alleen in de grotten achterlaat. Dan merk je dat je niet alleen bent. We waarschuwen alvast, deze tocht is niet voor bangeschijters, want wanneer je denkt dat je het hebt overleeft begint de ellende pas echt.

 

Zomie Obstable Run

Je kent het vast wel, zo’n obstacle run zoals Mud Masters of Strong Vikings, waarbij je door de modder moet rennen en moeilijke obstakels moet overwinnen. Houdt dat in gedachten, maar dan nu met levensechte zombies achter je aan die je van je leven willen beroven! Haal jij op 27 oktober de eindstreep?

 

Halloween Fright Nights

Last but not least, de Halloween Fright Nights in Walibi. Het populairste Halloween event van Nederland. Als je nog nooit bent geweest, is het zeker de moeite waard om een keer te gaan. Het hele park is op 25, 26, 27 en 28 oktober, omgetoverd tot je grootste nachtmerrie. Check gauw of er nog kaarten zijn want het is vaak uitverkocht.

 

 

 

SHOP hier je Halloween accessoires!

 

Fotografie: Walibi Fright Nights