Temptation Island

9x Spraakmakende Temptation Island-deelnemers en hun (nieuwe) lovers

Dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vrij heavy. Inmiddels zijn er al twee koppels gesneuveld én is er een koppel verloofd naar huis gegaan! Maar hoe zit het nu met de koppels uit de vorige seizoenen? Wij hebben de meest spraakmakende koppels voor je uitgezocht!

1. Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu

We beginnen met Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu! Dit koppel dat in 2019 meedeed aan Temptation Island, heeft namelijk deze week bekend gemaakt dat ze weer samen zijn! De twee overleefde de ultieme relatietest met gemak, maar besloten later toch uit elkaar te gaan. Roger wilde wat dingen voor zichzelf uitzoeken en zo te zien heeft hij dat gedaan en zijn de twee nu weer happily in love.

2. Arda Türkèr en Amber

Alhoewel Arda en Amber niet meededen aan Temptation Island als koppel, hebben de twee elkaar helemaal gevonden! Arda had namelijk een relatie met Elke, maar koos tijdens de show voor verleidster Eline. Pas na de opnames vonden hij en verleidster Amber elkaar. Een hele rollercoaster dus. Inmiddels woont het koppel samen en hebben ze zelfs een zoontje!

3. Heikki Geens en Milou van Agtmael

Ook Heikki en Milou deden in 2019 mee aan Temptation Island. Ook zij overleefde de relatietest en besloten samen te gaan wonen. Uiteindelijk liep het toch mis tussen de twee en verbraken ze in mei vorig jaar hun relatie. Inmiddels hebben ze allebei weer een nieuwe relatie.

Milou en haar nieuwe vriend, Martijn.

Heikki’s nieuwe vriendin Kaylee! 

4. Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis

Pommeline deed in 2017 voor het eerst mee aan Temptation Island als verleidster. Toen slaagde ze erin om Merijn te verleiden, die daar oorspronkelijk was met zijn vriendin Lisa. Vervolgens vond Pommeline niet de liefde bij Merijn, maar bij verleider Fabrizio Tzinaridis, die in 2018 mee deed aan het programma. Dat koppel deed vervolgens weer samen mee aan Temptation Island VIPS in 2019.

Dat liep echter niet goed af. Alhoewel het koppel plannen had om te trouwen, liep het toch mis tussen de twee. Fabrizio heeft zelfs een tijdje een relatie gehad met verleidster Julia, waar Pommeline het erg zwaar mee heeft gehad. Inmiddels gaat het erg goed met Pommeline. Ze heeft haar eigen tattooshop (voorheen werkte ze in die van Fabrizio) en heeft een nieuwe vriend!

Fabrizio is momenteel single. Hij had vanaf het begin van 2020 een relatie met Lotte, waar hij ook mee samenwoonde en zelfs een kinderwens had. In november vorig jaar vertelde hij aan RTL Boulevard dat de twee uit elkaar waren. Waarom was niet helemaal duidelijk, de twee wilden er niet veel over kwijt.

5. Channah Koerten en Quentin

Quentin en Channah zijn misschien wel het meest besproken Temptation koppel ooit. Nadat het koppel het eiland eerder moest verlaten omdat Channah zwanger was van haar eerste kindje, stond iedereen versteld te kijken. Inmiddels zijn de twee nog steeds samen en hebben ze niet één, maar twee kinderen! Een jongetje genaamd Tiger en een meisje genaamd Rumi. Daarnaast heeft het stel samen een YouTube-kanaal waar we hun relatie en gezin op de voet kunnen volgen. Daar plaatste ze dan ook de vrij hevige beelden van Channah’s tweede bevalling.

6. Melissa en Gianni van der Bruggen

Gianni en Melissa deden mee aan Temptation Island in 2020 en ook dat was een veelbesproken koppel. De twee hadden namelijk stiekem telefoons meegesmokkeld naar het eiland, wat of course ten strengste verboden is. Het geheimpje werd verklapt toen Melissa het stiekem in het oor van Roshina fluisterde. Helaas voor Melissa was dit ook te horen op het afluisterapparatuur in de villa en werden de twee per direct naar huis gestuurd.

Tóch zijn Melissa en Gianni nog steeds samen en hebben ze zelfs een zoontje! Donder van der Bruggen werd 3 december geboren.

7. Megan en Kevin

Kevin en Megan deden in 2018 mee aan de realityserie, waarbij hun relatie grandioos faalde. Megan viel voor de charmes van verleider Joshua en Kevin voor verleidster Chloë. Niet gek dus dat de twee uit elkaar zijn. In 2020 is er veel veranderd. Niet alleen heeft Megan een complete make-over gehad, ze is ook veel zelfverzekerder. Dat bleek wel toen ze een paar maanden geleden op de cover van Playboy stond!

Qua relatie weten we niks zeker, al weten we wél weten dat Megan en Joshua samen Oud en Nieuw hebben gevierd. Zouden ze dan toch stiekem een stel zijn? Here’s what we know.

Kevin houdt zich daarentegen de afgelopen tijd verdacht stil. Hij heeft het dan ook zwaar te verduren gehad. Vorig jaar deelden twee van zijn exen hun verhaal over hun relaties met Kevin. Zijn ex Shelly (van Ex On The Beach) claimt zelfs dat haar dochtertje van hem is, maar dat hij het blijft ontkennen. Zijn ex Evy was ook niet enthousiast over zijn vreemdgaand gedrag én zo ook verleidster Chloë. Yikes…

8. Tim Wauters en Deborah Leemans

Wie kent niet het koppel Tim en Deborah uit Temptation Island 2018?! Tim die in het begin nog niet naar de verleidsters wilde kijken, viel al snel als een blok voor verleidster Cherish. Misschien wel één van de zieligste momenten in Temptation ever, was toen we Deborah hartverscheurend zagen huilen om Tim.

Gelukkig lijkt het nu erg goed te gaan met Deborah. Na een tijdje single te zijn geweest, heeft ze inmiddels de liefde weer gevonden! Zo plaatste ze deze schattige foto ter ere van haar one year anniversary met haar vriend Bruno.

Tim (die nog steeds Timtation op Instagram heet) is niet getrouwd met Cherish, zoals hij in 2018 misschien had verwacht. Na een hoop andere lovers te hebben gehad, heeft hij sinds 4 augustus 2019 een nieuwe vriendin genaamd Sofie! It’s pretty serious, want de twee hebben zelfs matching tattoo’s…

9. Daniëlle en Mezdi

Naast Tim en Deborah, deden ook Daniëlle en Mezdi in 2018 mee aan het programma. Na een ijskoude ontmoeting tussen de twee tijdens het laatste kampvuur, was het obvious dat de twee niet samen zouden blijven. Gelukkig heeft Daniëlle opnieuw de liefde kunnen vinden.

Van Mezdi horen we een stuk minder. Nadat hij opeens in Ex On The Beach Double Dutch verscheen voor Lena, heeft hij een ernstig motorongeluk gehad. Sindsdien doet Mezdi het rustig aan.

Bron: RTL Boulevard, Glamour, Superguide, Team Tempa, Loverealitynl | Beeld: Temptation Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen