BFF

9x Waarom je bff je soulmate is

Ze is je wederhelft, je sister from another mister en de Nutella to your spoon. Je beste vriendin is niet zomaar een vriendin, maar je soulmate. En wij hebben 9 redenen waarom.

9x Waarom je bff je soulmate is

1. Het komt bijna niet voor, maar áls jullie elkaar een tijd niet gezien hebben, is het altijd als vanouds. Akward silence? Never.

2. Haar moeder is jouw bonusmoeder en haar koelkast is jouw koelkast (waar toevallig precies in ligt waar jij trek in hebt). Want ja, sharing is caring.

3. Jullie hoeven elkaar alleen maar aan te kijken om te weten wat de ander bedoelt. No words needed.

4. Ze is jouw human diary en weer echt álles van je. Soms lijkt ze je zelfs nog beter te kennen dan jij jezelf.

5. Jullie hebben samen oneindig veel inside jokes. Dat er niemand anders is die jullie humor snapt, is alleen maar leuk: dat maakt jullie band nóg sterker.

6. Ze is er altijd om je eindeloze boy drama aan te horen, adviezen te geven en je te troosten met een bak ijs, chocolade en ander comfy break-up food. Zolang je haar maar hebt, heb je helemaal geen jongens nodig.

7. Jullie zeggen vaak tegelijkertijd hetzelfde. Of appen elkaar precies op hetzelfde moment. Of hebben zonder het af te spreken een matching outfit (voor Halloween) aan. Jullie posten zelfs uit de honderd gemaakte selfies dezelfde foto op Instagram. Hoe jullie elkaar aanvoelen is bijna eng…

8. Jullie hebben elkaars gewoontes overgenomen. Is haar stopwoordje ‘cray cray’, dan is de jouwe dat ook. Poets jij zittend op de wc met een been in de lucht en één hand op je hoofd je tanden? Zij dan ook. Tja… Waar je mee omgaat, word je mee besmet.

9. Ze veroordeelt je niet om je rare trekjes. sterker nog, zij is even weird. Samen zijn jullie two halves of a whole idiot en daar zijn jullie trots op!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen