9x Waarom zou je eigenlijk perfect willen zijn?

Niemand is perfect en toch willen we het stiekem allemaal zijn. Tot je deze checklist leest!

Als perfect meisje….

1. Verkeerd om

…kom je nooit meer op school met je shirtje verkeerd om aan. En dat betekent dus ook geen flauwe grapjes van je crush die jou er nog de hele dag mee kan pesten. En dus steeds je aandacht vraagt.

2. FAIL

…verdwijnen die maanzaadjes die normaal half over je ondertand zitten als sneeuw voor de zon en zorgt het niet voor een fail-momentje. Waardoor je vriendin hikkend van de lach: ”je hebt geen tand!” Naar je roept. Waar jullie dagen later dus ook niet meer de slappe lach door krijgen.

3. Andere route

…verdwaal je nooit in een stad waar je al bent geweest en zul je dus ook niet achter dat te gekke vintage winkeltje komen dat niet op jouw route lag.

Check hier de leukste vintage winkels in Amsterdam!

4. Oeps

…spreek jij je leraar nooit een keertje per ongeluk aan met ‘mevrouw de Leeuw’ in plaats van ‘meneer’. En zorg je dus ook niet voor het grappigste moment van de week.

5. Easy peasy

…haal jij altijd tienen voor ieder vak, waardoor je nooit eens extra blij, opgelucht of in de feeststemming bent. Om eindelijk die dikke voldoende voor wiskunde, economie of welk moeilijk vak dan ook te vieren.

6. Yummy

…zal je je Oreo-taart never ever verprutsen waardoor er alleen een sausje over blijft waar je jouw speciale Oreo Dame Blanche van kunt maken en ook nog een Oreo Hot Chocolate mee bedenkt.

7. Outfit

…heb je nooit last van het feit dat je voor de zoveelste keer geen geweldige outfit kunt vinden voor een feestje. Waardoor alles aankomt op je creativiteit en je uiteindelijk je broek omtovert tot een te coole lange rok waar je een nieuwe trend mee zet.

Dit is waarom jouw lichaam perfect is!

8. Zoek de verschillen

…sta je vlak voor vertrek naar die tropische vakantiebestemming nooit met twee totaal verschillende sokken in de rij voor de douane. Hierdoor kan die leuke jongen achter je in de rij daar ook geen grapje over maken wijzend naar zijn eigen zwarte en blauwe sok.

Draag jij altijd gekke sokken? Dan ben je succesvoller!

9. Krullen

…begint jouw haar nooit gek te krullen in de regen en kom je dus ook niet op het idee een krultang te kopen om jouw normaal zo supersteile haar om te toveren tot een flinke bos krullen.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen