best friends

7x Waarom je nú af moet spreken met je bestie

Ja, chillen op de bank is heerlijk en je hebt af en toe gewoon wat me-time nodig. Maar het is zaterdag én vakantie en dus dé dag om je telefoon te pakken en je bestie te bellen voor een date. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen waarom, maar dat doen we toch.

1. Omdat jullie nodig alle vakantieverhalen met elkaar moeten delen. Natuurlijk hebben jullie elkaar geappt over haar Spaanse vlam Juan en jouw Griekse god Adonis, maar het is veel leuker om elkaar er uitgebreid irl over te vertellen.

2. En over die vakantie gesproken… jullie hebben elkaar al zeker twee weken niet gezien, want toen jij net thuiskwam ging zij weg of andersom. En dat terwijl jullie normaal gesproken onafscheidelijk zijn.

3. Nu hebben jullie nog vakantie, maar dat duurt niet lang meer. Voor je het weet zijn jullie weer druk met school en werk. Now’s the time, dus neem het ervan!

4. Een corny oude romcom of toffe nieuwe serie kijken, meezingen met foute zomerhits, taart bakken, je shorts pimpen, naar het strand gaan of picknicken in het park is veel leuker met elkaar dan alleen, duh.

5. En die grote bak ijs/reep chocola/zak chips (of allemaal) krijg je ook in je eentje niet op.

6. Omdat jullie druk moet speculeren over welke leuke jongens of meiden er bij jullie in de klas komen aankomend schooljaar. En natuurlijk zoek je ze ook even op op Facebook, Insta, Snapchat.. gewoon om even te kijken wat ze deze zomer allemaal uitspoken.

7. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, zeggen ze toch? En met wie kun je beter lachen dan met haar?

Elkaar gisteren nog gezien? Who cares! Van afspreken met mensen om wie je geeft krijg je een energy boost en je wordt bewezen gelukkiger van face-to-face contact dan van met elkaar Appen. Trouwens, je kunt je bestie niet vaak genoeg zien, toch?!

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen