Domino's datingapp pizza

Alle Pizza lovers opgelet! Met de Domino’s dating app kun jij je soulmate vinden!

Als je single bent vraag je je waarschijnlijk regelmatig af waarom er niemand is die jou zo blij kan maken als dat een pizza doet. En dat is logisch. Een pizza stelt je nooit teleur, heeft een warm en zacht hart en bestaat alleen om jou te plezieren. Maar op een bepaald moment moet je je toch gaan openstellen voor liefde, want ja, je wil gewoon niet voor de rest van je leven alleen blijven. Right?

Domino’s to the rescue!

Vanaf vandaag helpt Domino’s singles via hun nieuwe dating app met het vinden van hun pizza soulmate. In de app krijgen gebruikers pizza-gerelateerde vragen die iets zeggen over iemands persoonlijkheid. Zoals ‘Pizza eten met mes en vork?’ En misschien wel de belangrijkste vraag van allen, ‘Mag ananas op een pizza?’

Als jij een pizza zou zijn, welke zou jij dan zijn? Doe de quiz!

Van online pizza flirt, naar real-life pizza date

Ben jij een beetje verlegen? Ook hier heeft Domino’s aan gedacht! De app heeft namelijk een cheesy pick-up line optie om je uit de brand te helpen. Als je pizza match en jij elkaar wel zien zitten kun je in de maanden november en december IRL afspreken tijdens de Domino’s date nights. Op www.dominos.nl/dominos-dating is te vinden wanneer de date nights worden gehouden.

Match gevonden en nu inspiratie nodig voor een date? Check hier 15 fall & winter date ideeeën!

De app is te downloaden in verschillende app stores.

LEES OOK:

Fotografie: Domino’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen