Alle Instagram-lovers en Instagram-leken verzamelen! In Amsterdam komt een spiksplinternieuw attractiepark voor Insta-lovers waar je tegelijkertijd genoeg content voor je feed kunt schieten!

Wondr Wereld

Het museum/attractiepark is opgericht door Wondr en open voor zowel de allerkleinsten als alleroudsten, maar speciaal gecreëerd voor de doelgroep van 16 tot 35 jaar. Het park – of eigenlijk de pop-up experience – heeft verschillende kamers waar je superleuke foto’s voor op Instagram kunt maken, en er hangen zelfs camera’s die – terwijl je daar tijd doorbrengt – spontanious plaatjes van je schieten, die direct naar je verzonden worden! Het attractiepark heeft vijftien(!) kamers, en één van de kamers heeft zelfs een bad vol met marshmallows! Ook kun je klimmen in schilderijen en onder honderden discoballen dansen. En als je liever je dansmoves bewaart voor de offline-wereld, kun je alsnog veel plezier beleven in de pop-up speeltuin. Om een lang verhaal kort te maken: heaven on earth!

Kunstenaars

Het park/attractiepark/speeltuin a.k.a Instagram-walhalla is gemaakt door Bossbabe en kunstenares Sarah Mendes. Ze brengt Amerikaanse Instagram-experiences zoals The museum of Ice Cream en The Color Factory naar ons kleine kikkerlandje. We moeten nog wel eventjes wachten voordat we naar de Wondr experience kunnen, want het park opent haar deuren pas in september. Een kaartje kost €24,50 en Wondr is open van 18 september tot 18 maart.

LEES OOK

Beeld: persbericht Wondr