wondr

Vandaag opent Wondr, een Instagram speeltuin in Amsterdam!

Alle Instagram-lovers verzamelen! In Amsterdam opent vandaag een spiksplinternieuw Insta-proof attractiepark waar je gegarandeerd een hele hoop nieuwe content voor je feed kunt schieten!

Wondr Experience

Het museum/attractiepark heet Wondr en is open voor zowel de allerkleinsten als alleroudsten, maar speciaal gecreëerd voor de doelgroep van 16 tot 35 jaar. Het park – of eigenlijk pop-up experience – heeft verschillende kamers bomvol felle kleuren, coole gadgets en aangepast licht; alle ingrediënten voor de perfecte Insta foto! Succes guaranteed.

Bovendien krijg je bij binnenkomst een QR-code waarmee je verschillende camera’s kan unlocken, die óók nog eens mega mooie plaatjes van je kunnen schieten. Erna worden ze direct verzonden naar je mail. Nice!

Verschillende kamers

Wondr heeft vijftien(!) kamers, en één van de kamers heeft zelfs een bad vol marshmallows! Ook kun schommelen in de jungle, tussen honderden discoballen dansen en springen in een mega grote ballenbak! Ohja, er zijn ook zelfs karaoke hokjes waar je de longen uit je lijf kunt zingen met je besties. Kortom; heaven on earth!

Inspiratie nodig voor welke caption je bij je gloednieuwe insta pics zet? Check hier de leukste voor foto’s samen met je bestie, voor je selfie of grappige captions .

Tips

De redactie van CosmoGIRL! mocht één dag van tevoren al een kijkje nemen in de wereld van Wondr, en we can tell you: it is A-MAZING! Wij hebben niet alleen nu genoeg Insta-materiaal voor de komende weken, maar hebben het ook heel erg naar ons zin gehad.

Een paar tips die we kunnen geven is om een leuke vrolijke outfit aan te trekken waar jij je goed in voelt voor op de foto! Trek niet iets heel warms aan, want het kan al vrij warm worden binnen. Ook is het verstandig om van tevoren wat gegeten te hebben (dit kan bijvoorbeeld ook in het Wondr restaurant met wederom Insta-proof snacks) en je telefoon goed op te laden voor al die foto’s die je wilt maken. Bonus tip: houd je mobiel GOED vast als je in het spek- of ballenbad bent, want je vindt ‘m anders bijna niet terug (en CG!’s Guylou kan dit beamen..).

wondr

Geopend

Het museum/attractiepark/speeltuin a.k.a Instagram-walhalla is gemaakt door bossbabe en kunstenares Sarah Mendes. Ze brengt Amerikaanse Instagram-experiences zoals The museum of Ice Cream en The Color Factory naar ons kleine kikkerlandje.

En vanaf vandaag is het park geopend! Een kaartje kost €24,50 en Wondr is open van 18 september tot 18 maart.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @wondr.experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen