school

Shoppen: back 2 school

Helaas is de zomervakantie weer voorbij. We kunnen niet meer uitslapen en moeten er weer vroeg uit. Ook voor jou is het vast weer een grote stap om in je leukste outfits naar school te gaan. Mocht je nog geen schoolspullen hebben ingeslagen, dan helpen wij je graag een handje op weg, want met deze té leuke back 2 school items wil je gewoon naar school!

Shoppen: Back 2 School

School hoeft echt niet alleen maar saai te zijn. Een vrolijke tas maakt het dragen van je (zware) boeken een stuk aantrekkelijker!

blondtas

Rugzak Blond € 40,- BLOND

 

we <3 schriftjes. Dit schriftje is té cute, en willen we meteen volschrijven!

 

school

 

Notitie boek A5 gelinieerd €3,- HEMA

 

Grote kans dat jij tijdens het rekenen weer even wegdroomt naar je vakantie. Met dit schriftje houd je je aandacht er wel bij in de rekenles.

school

Schrift BeautyNezz A4, Geruit 10×10 mm €3,50 BEAUTYNEZZ

 

Hoe geweldig is deze ‘Love your life’ lak planner van de Stradivarius? Vergeet je vaak waar je huiswerk voor moet maken? Dat is  met deze planner verleden tijd!

school 

Plastic planner €12,99 STRADIVARIUS

 

Ben je nou gek op plannen maar niet zo op lak? Dan is deze planner misschien iets voor jou! Hij is stoer en je kan hem makkelijk openslaan en gebruiken.

school

Premium planner met stippen €17,99 STRADIVARIUS  

  

Vergeet jij vaak een pen of heb jij al jouw schrijfgerij los in je tas liggen? Daar hebben we een oplossing voor; een geweldig leuke etui.

school

Iriserend Etui €7,99 BERSHKA

 

Deze pen is toch helemaal geweldig?! Je schriften en etui moeten natuurlijk wel gevuld worden! Zeg nou zelf, dit is toch net een suikerspin?

school  

Pen met pompon €4,99 BERSHKA

 

Ben je graag creatief bezig en vind je het fijn om al je afspraken op te schrijven,  foto’s erbij te plakken en alles zelf lekker in te vullen? Dan moet je sowieso voor een Bullet Journal gaan!

school

Bullet Journal a5 €5,- HEMA

 

LEES OOK: 

Beeld: HEMA/BERSHKA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen