frozen 2

Binnenkort komt er een ‘Frozen Land’ in Disney en dit zijn de eerste beelden

Heb jij de Disneyfilms Frozen en Frozen 2 al honderd keer gezien en kan jij geen genoeg krijgen van Anna, Elsa, Kristoff en Olaf? Dan hebben wij héél leuk nieuws voor je! Ga maar alvast sparen voor een tripje Parijs want in 2023 opent Disneyland haar deuren van Frozen Land.

Frozen Land

Over drie jaar is het eindelijk mogelijk om rond te lopen in Arendelle, het dorpje dat centraal staat in de films. Zo wordt er onder andere het kasteel, de haven en natuurlijk het ijspaleis van Elsa gebouwd. In het grote meer worden verschillende watervoorstellingen gegeven, voor een extra sprookjesachtig effect. In het dorpje komen bovendien verschillende souvenirshops waar je een leuk Frozen aandenken kunt halen.

Doe ook de quiz: welk Frozen personage ben jij?

Vertaling: ‘We weten dat je op hen zat te wachten, hier zijn de eerste foto’s van het toekomstige resort van Anna en Elsa bij #WaltDisneyStudios in #DisneylandParis

Frozen Ever After

In Disneyland Noorwegen is er al een Frozen attractie genaamd ‘Frozen Ever After’ (check hieronder). Ook deze attractie zal volgens de eerste berichten worden nagemaakt in Frozen Land en is een soort Frozen-droomvlucht. Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten tot 2023!

Zouden we een Frozen 3,4 én 5 kunnen verwachten?

LEES OOK:

Bron: Funx

Beeld: Frozen2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen