We worden op social media dagelijks geconfronteerd met modellen, of mensen die zichzelf een model noemen, die tot op het bot zijn gephotoshopt. Het is frustrerend, want ergens weet je dat niemand perfect is, maar toch kan je na een avondje scrollen op Instagram eindigen met het zelfvertrouwen van een aardappel. Maar weet je wat je moet doen om een onwijs minderwaardigheidscomplex te creëren? Daten met een model. I did that… And I hated it.

Ben je weleens wakker geworden naast een model? Ik wel! Het is verschrikkelijk! Ik deed mijn ogen open en zag hem daar liggen met zijn perfecte kaaklijn en zwoele lippen. Zijn kapsel was zelfs nog precies zoals het zat voordat hij ging slapen. Ik daarentegen zie er ’s ochtends uit als een verdwaalde luiaard met een wc-borstel coupe. Elke keer als ik eerder wakker werd dan hem, ging ik uit bed om mezelf te fatsoeneren. Ik was overigens altijd eerder wakker, want ik kon amper slapen naast hem, omdat ik bang was dat ik tijdens mijn slaap een scheet zou laten en hij daarna zou denken dat ik een of andere ranzige trol was. Zoals je kan begrijpen was ik tijdens onze kortstondige relatie constant dood- en doodmoe.

Natte koala

Weet je wat knapperds ook leuk vinden om samen te doen? Douchen. Dat vinden ze leuk, want de knapperds op deze aardbol zien er ook knap uit onder de douche. Ik? Ik zie eruit als een natte koala. Droog zie ik er knuffelbaar en aardig uit, maar zodra er water op mij komt… Google natte koala maar eens and you will get the picture.

Mijn knapperd vond het dus leuk om samen te douchen. In films ziet het er altijd sexy en romantisch uit. In realiteit heb je het stervenskoud en duw je elkaar opzij voor de warme waterstraal, glij je uit en als je wilt zoenen, stik je in het water wat in je neus komt. Nee, een keer en nooit meer. Deze koala zit liever op het droge.

Eten was ook altijd een issue. Voor onze dates had ik altijd wel snacks, snoep en chocola in huis. Ik had het net zo goed aan de duiven buiten kunnen geven, want hij at niets. Als we eten gingen bestellen, was het een salade voor hem of iets met veel proteïnen, want hij moest aan zijn figuur denken. News flash: Als jij naast een sla-etende Ken-pop een pizza eet, voel je je echt heel erg belabberd.

Selfies

Samen foto’s maken was ook een persoonlijke hel voor mij. Als ik een selfie maak moet ik er minstens 50 maken, waar ik dan met heel veel moeite een goede tussen vind. Elke foto die hij maakte van ons samen was letterlijk 1 gedeelte knappe man en 1 gedeelte een persoon die niet wist waar de lens was, zijn ogen dicht had of fysiek gezien het niet waard was om de foto te delen met de knapheid naast mij.

Daten met een model. Het klinkt allemaal zo mooi en leuk, maar in werkelijkheid is het onwijs vermoeiend.

Frankee
http://twitter.com/Frankeelicious