Blog Frankee

Blog Frankee: Insta Don’t

Een wijs persoon zei ooit tegen mij dat ik elke dag iets moest doen wat mij normaliter afschrikt. Vandaag was die persoon vast heel trots op mij geweest. Ik kreeg een mini-hartaanval, nadat ik per ongeluk op like klikte, op een foto van 43 weken geleden van een gast die ik online zat te bespioneren.

Ik was eerst op de Instagram van een vriendin. Na uiteindelijk wat doorgeklikt te hebben, was ik uiteindelijk beland bij de Instagram van de achterneef van de buurvrouw van mijn vriendin. Waarom gebeurt mij dit altijd? Ik was ook een keer via via via via beland op de Instagram van een naaktcavia… Die ik nu uiteindelijk ook volg, want, naaktcavia. Hoe cool!

Anyways, ik vind dat na maximaal 10 minuten Instagram stalken je voorcamera automatisch aan moet gaan. Zodat je kan zien wat voor monster je bent geworden. Het weerhoudt je ervan dat je geen rare accounts gaat volgen en je hele oude foto’s gaat liken. Ook zorgt het ervoor dat je stalker-status niet zijn piek bereikt.

Voorheen checkte ik weleens de Instagram van mijn ex. Alleen maar om te weten met wie hij nu aan het daten was. Toen vond ik het al heerlijk om te zien dat hij bij iemand belandt was, die leek op een seniorengeit. Het enige dat beter is dan zien dat je ex met een onaantrekkelijk iemand date, is weten dat je over hem heen bent en het je geen moer meer uitmaakt met wie hij date.

Niemand loopt in het echte leven rond met een Nashville-filter.

Mijn Instagram feed bestaat voornamelijk uit dieren, actrices en artiesten die ik leuk vind. En vriendinnen die net naar de kapper zijn geweest en een excuus zochten om een selfie te posten. Mijn Instagram feed maakt mij over het algemeen altijd erg vrolijk. Het gaat fout op het moment dat ik ga zoeken op hashtags, of doorklik naar knappe modellen of mega sexy mannen. Geen goed idee als je al in een rot bui bent. Niemand die ooit heeft gezegd dat-ie zich beter voelde na het checken van modellen foto’s op Instagram. De #fitgirls & #fitboys werken juist erg demotiverend voor mij. In plaats dat ik naar de sportschool ren, ren ik naar de supermarkt om chocola te halen.

Laat je geluk niet bepalen door vreemden op social media. Iedereen post alleen maar zijn/haar beste versie van zichzelf. Niemand loopt in het echte leven rond met een Nashville-filter. Mocht je iemand volgen die slecht is voor je bloeddruk: er staat een UNFOLLOW knopje. Klik erop en merk meteen hoeveel chiller je de dag door gaat. Trouwens, een leuke manier om een mega saai gesprek te stoppen, is om keihard in iemands gezicht UNFOLLOW te roepen en daarna weg te lopen.

O, wacht… Dit zag ik niet aankomen. De jongen van wie ik zijn foto per ongeluk had geliked, zit nu mijn foto’s te liken. Geen idee wat ik nu moet doen. Is hier een etiquette voor? Zo ja, kunnen jullie mij dat even laten weten? ‘Cause I didn’t get the memo.

Frankee
http://twitter.com/FrankEElicious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen