Boeken

Boeken om deze lente en zomer te lezen

Ben jij een échte boekenwurm, maar kun je maar geen nieuwe, leuke boeken vinden? We got you! Hier vind je een lijst met boeken om deze lente en zomer te verslinden.

The Summer I Turned Pretty

De naam Jenny han komt je misschien niet bekend voor, maar dat zou wel moeten! Zij is namelijk de auteur van de To All The Boys boeken, die nu behoren tot de films op Netflix. Natuurlijk kan je de TATB-boeken gaan lezen, maar how about iets anders van deze leuke schrijfster? The Summer I Turned Pretty is het perfecte boek om in de zomer stemming te komen.

Bekijk ook: To All The Boys’ krijgt een vervolg!

Belly Conklin leeft van zomer naar zomer. Alles wat goed en magisch is, gebeurt van juni tot augustus. De winter is slechts een periode waarin Belly de weken aftelt tot de volgende zomervakantie, omdat ze dan weer in het strandhuis bij Susannah, en het allerbelangrijkste, bij Jeremiah en Conrad kan zijn. Twee jongens die Belly al kent sinds haar allereerste zomervakantie. Het zijn haar beste vrienden, haar jeugdliefdes en alles daartussenin. Dan is Belly bijna zestien en breekt de zomervakantie weer aan. Deze zomervakantie is tegelijkertijd geweldig en verschrikkelijk en niets zal ooit meer hetzelfde zijn…

SHOP NEDERLANDSTALIGE VERSIE
SHOP ENGELSTALIGE VERSIE

Did I Mention I Love You

Did I Mention I Love You is een boekenreeks van de pas 18-jarige Estelle Maskame. In het eerste boek volgen we Eden die de zomer doorbrengt bij haar vader. Ze heeft haar vader sinds de scheiding van haar ouders al drie jaar niet gezien. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. Toch trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen? Dit boek is zeker een aanrader als je een sucker for romance en drama bent!

SHOP NEDERLANDSTALIGE VERSIE
SHOP ENGELSTALIGE VERSIE

The Selection

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden voor het hart van prins Maxon.
Alleen America Singer vindt het een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Als jij het stiekem nog leuk vindt om een beetje in de prinsessen wereld te blijven, is dit het perfecte boek voor jou!

SHOP NEDERLANDSTALIGE VERSIE
SHOP ENGELSTALIGE VERSIE

The Wrong Side of Kai

The Wrong Side of Kai is ook een boek van Estelle Maskame en is perfect als je niet echt van de boekenreeksen bent. Dit boek gaat over Vanessa die niet gelooft in serieuze relaties. Maar wanneer haar casual fling Harrison een intieme video deelt van haar, is Vanessa op wraak uit. Wanneer de mysterieuze new guy op school aanbiedt te helpen met een revenge plan, loopt alles uit de hand…

SHOP ENGELSTALIGE VERSIE

After

Oké, we gaan er wel beetje vanuit dat je de After-boeken al hebt gelezen, maar misschien nog niet. Als je de film leuk vond, ga je het boek no§g leuker vinden! En anders is het geen straf om deze boekenreeks nogmaals te lezen.

Check ook: Dit zijn de eerste beelden van After We Fell!

SHOP NEDERLANDSTALIGE VERSIE
SHOP ENGELSTALIGE VERSIE

The Deal

Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het football team. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan? Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofie gemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij opnieuw moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen. Garrett bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken. Hannah akkoord met de deal. Dit kan niet misgaan… toch?

SHOP NEDERLANDSTALIGE VERSIE
SHOP ENGELSTALIGE VERSIE

Quiz hier of jij meer een boekenwurm of filmliefhebber bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen