5x leuke cadeautjes voor je bestie

Een cadeautje zoeken voor je bestie kan superleuk zijn óf een ware hel. Waar dat aan ligt? De ene keer heb je nou eenmaal wel precies in je hoofd wat je gaat kopen en de andere keer ben je radeloos. Voor die laatste situatie hebben we wat oplossingen gevonden!

Een cadeautje voor je bestie moet speciaal zijn en het liefst ook een beetje persoonlijk. Check onderstaande cadeautjes en bedenk je wat het best bij jouw vriendin past!

yoursurprise cadeaus

Kleurboek voor volwassenen (gepersonaliseerd), €12,95
Dit is niet zomaar een kleurboek, het is voorzien van de naam of achternaam van je vriendin en eventueel een foto van haar of jullie samen. Kleuren werkt ontspannend en is ook nog eens heel leuk om te doen! En nee, daar hoef je echt geen kleuter voor te zijn, want dit boek is speciaal voor volwassenen. Is je vriendin creatief of kan ze wel wat ontspanning gebruiken? Dan doe je hier goed aan!

t-shirt bedrukken unicorn

Bedrukt T-shirt, v.a. € 16,95
Een unicorn? Foto? Naam? Uitspraak, of bijnaam? Wees creatief en laat een eigen shirt voor haar drukken. Of nog leuker: maak er twee zodat jullie allebei een eigen ‘bestie T-shirt’ hebben!

cadeautjes beste vriendin

Notitieboekje A5 met foto, €17,95
Begint haar school binnenkort weer of houdt ze gewoon van notities maken? Dan is dit het perfecte cadeau! Laat het boekje met marble (#goals) bedrukken met een foto, een quote of een mooie illustratie.

cadeaus bestie

Telefoonhoesje rondom bedrukt, €19,95
Laat een telefoonhoesje voor haar bedrukken met een foto van jullie samen of van bijvoorbeeld haar huisdier. Iedereen vindt een telefoonhoesje leuk toch?

leuke cadeaus vriendin

Choco Fotobox, €19,95
Chocola is al-tijd goed, maar het is natuurlijk nog veel leuker om er iets grappigs op te zetten. Of het nu een foto van een leuke herinnering van jullie samen is of een hilarische quote.

Kijk op YourSurprise voor alle cadeaus voor nog veel meer gepersonaliseerde cadeaus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen