Broers en Zussen

Celebs waarvan je niet wist dat ze zoveel op hun broer of zus leken

Omdat het vandaag Nationale Broer en Zus-dag is, hebben wij voor jullie een lijstje gemaakt met celebs die als twee druppels water op hun zus of broer lijken. Kan jij ze nog uit elkaar houden?

Dylan & Cole Sprouse

Broer en zussen

Tja, dit is niet helemaal eerlijk, want Dylan en Cole zijn ook een tweeling. Niet elke tweeling hoeft daarentegen op elkaar te lijken, maar in het geval van Dylan en Cole Sprouse zeker wel. We kunnen de twee kennen uit de Disney series The Suite Life Of Zack and Cody en The Suite Life on Deck (nu terug te zien op Disney+!). Inmiddels zien we Cole Sprouse terug in de Netflix serie Riverdale, helaas wel zonder zijn broer.

 

Gigi & Bella Hadid

Broers en zussen

Gigi en Bella zijn de baas van de runway en zijn populaire modellen. Ook deze zussen lijken als twee druppels water op elkaar!

 

Elle & Dakota Fanning

Broers en Zussen

Deze zussen zijn niet alleen gorgeous, maar ze hebben ook beide mega veel talent! Zo zijn ze al sinds jongs af aan begonnen met acteren. Dakota ken je misschien wel van de Twilight serie en Elle van de mega bekende Disneyfilm Maleficent. Ook stond Elle nog met een interview in de CG!.

 

Liam & Chris Hemsworth

Broers en zussen

Oh My God, deze twee superknappe broers lijken sprekend op elkaar! *hearteyes*

 

Alex Watson & Emma Watson

Broers en zussen

Wist jij dat Emma Watson een broer had?! Nee wij ook niet. Maar wauw wat lijken deze twee op elkaar! Je kan duidelijk zien dat zij familie zijn van elkaar. Niet alleen heeft Emma’s broer, Alex Watson, samen met haar in twee Harry Potter films gespeeld, maar Alex is nu ook te zien als model.

 

The Jonas Bothers

Broers en zussen

The Jonas Brothers zijn alle drie even knap en getalenteerd. Dat hebben die ouders goed voor elkaar gekregen! Joe, Kevin en Nick Jonas werden bekend door een show op Disney Channel. Hierna zijn zij een band gestart en werden zij een mega bekende boyband. Na een break zijn ze sinds dit jaar weer terug bij elkaar gekomen en maken ze weer volop muziek.

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @gigihadid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen