City Tour Amsterdam

CG! x Check: CG!’s City Tour door Amsterdam

Who needs een vakantie naar het buitenland als je deze zomer onze very own CG! City Tour door Amsterdam kunt doen? CG! en Check nemen jullie mee langs Insta spots, leuke winkeltjes, heerlijke snacks en more!

Wat is Check?

Check biedt elektrische deelscooters die je via een app kunt reserveren en gebruiken voor een City Tour door onder andere Amsterdam. Je kunt de Check app downloaden in de App Store en de Google Play Store. Om gebruik te kunnen maken van Check moet je 18+ en in het bezit van een geldig rijbewijs zijn. Naast Amsterdam is Check ook in Rotterdam, Den Haag en Breda beschikbaar, en vanaf deze zomer ook in Groningen. Elektrische deelscooters zijn niet alleen hip, ze zijn ook goed voor het milieu. Dit gaat verder dan de elektrische aandrijving – door een scooter te delen draag je bij aan minder verkeersopstopping, minder luchtvervuiling en minder geluidsoverlast. Alleen maar wins!

CG!’s City Tour Amsterdam

Start

Damrak Waterfront

Damrak 21

Het startpunt van CG!’s grote City Tour door Amsterdam is het o zo mooie Damrak Waterfront. Als je Amsterdam Centraal uitloopt richting de stad, kom je hier al langs, maar neem zeker ook even de tijd om deze pretty spot te bewonderen! Pak je telefoon erbij en maak hier een #Instagoals foto. You won’t regret it! #Nederlandisbestwelpretty

And Breathe Mural

Hotel Kimpton de Witt, Nieuwezijds Voorburgwal 5

Next on the list is de muur met daarop ‘And Breathe’. Je hebt deze spot ongetwijfeld al eens voorbij zien flitsen bij één van je favo influencers, en – supertoevallig! – ligt dit mooie plekje precies op de route! Vanaf het Damrak is het maar vijf minuten lopen. Let’s get walking en zet je stappenteller aan.

Check naar: 9 Straatjes

Ennnn, door naar de 9 Straatjes, een onmisbare spot op deze tour. Here’s what you should do!

Grachten

Wat je ECHT niet kunt overslaan tijdens deze tour? Een foto maken bij de grachten. Yes, dit is inderdaad al ontelbaar vaak gedaan en nee, dit maakt het niet minder leuk om te doen.

Koekemannetje
GOODIE: 2 koekjes voor de prijs van 1

Runstraat 3

Van al dat touren krijg je snacktrek, dus de volgende stop is bij het Koekemannetje. Bij het Koekemannetje doen ze er alles aan om voor jou het meest onweerstaanbare koekje te bakken. Om dit te kunnen waarmaken maken zij elke ochtend vers deeg in hun eigen winkel. Elk koekje wordt met de hand gemaakt en op de gram gewogen. Enne, ze bakken de hele dag in de winkel, waardoor de geur van versgebakken koekjes niemand ontgaat. Met het historische reuzenrad in de etalage, de kast vol roze koektrommels en vooral overheerlijke koekjes, krijg je de ultieme koekjesbeleving. Even better? Je krijgt er twee voor de prijs van één (op vertoon van CG!’s Summer Issue)!

Lopen naar: Centrum

Lucies
GOODIE: Gratis armbandje (t.w.v. €1,95)

Sint Luciënsteeg 22

We nemen jullie mee het centrum in. Lucies is een super cute sieradenwinkeltje, gespecialiseerd in self-designed en self-made armbandjes. Maarre, ook voor andere sieraden en accessoires, kun je bij Lucies terecht. En omdat je nooit genoeg sieraden kunt hebben, en al helemaal niet van Lucies, word je hier verwend met een mooi armbandje (op vertoon van CG!’s Summer Issue). Kun je bij de volgende hotspot weer mooi mee shinen. Stappenteller, you still there?

Check naar: Museumkwartier

We gaan ons weer verplaatsen en this time naar het Museumkwartier in Oud-Zuid. Je raadt het al, in deze wijk draait het vooral om kunst.

Zevenlandenhuizen

Roemer Visscherstraat 32II

Mis je het buitenland toch een beetje? Take a good look. De Zevenlandhuizen zijn een rij van woonhuizen die allemaal een ander Europees land vertegenwoordigen. Zo zien we Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Rusland, Nederland en Engeland terug in de zeven verschillende huisjes. Oh, did we tell you hoe Insta-waardig deze spot is? Say cheese!

Check ook: 70x inspiratie voor Instagram captions van één woord, die alles zeggen

Vondelpark

In deze kunstwijk vind je ook het bekende Vondelpark. Het is superfijn om even aan de drukte van de stad te ontsnappen en een ‘lawa’ of ‘kowa’ te maken door een prachtig stukje groen van Amsterdam. En vergeet niet even te poseren voor another fotootje, hè! Je bent er nu toch.

You’re halfway CG!’s City Tour door Amsterdam! Wil je de hele tour doen, goodies bij deelnemende spots innen én GRATIS een scooter van Check gebruiken? Check dan pagina 76 tot en met 78 in CG!’s Summer Issue!

CosmoGIRL! 3
KOOP HIER

Check ook Check op Instagram @ridechecknl

Bron: CG! #3 2021 | Beeld: Check

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen